Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде Боби, со оглед на моменталниов наш тим, ќе биде исто како Меси да отишол во Катанија. Во моментов ни е повеќе од потребен! :)

Ако дојде Боби, со оглед на моменталниов наш тим, ќе биде исто како Меси да отишол во Катанија. Во моментов ни е повеќе од потребен! :)

Боби веќе некое време тренира со Вардар и денеска треба да потпише со вас.

Боби веќе некое време тренира со Вардар и денеска треба да потпише со вас.

И потпишал ли??? Нели денес беше последен ден :raz:
Ајде дај ни некоја свежа информација од Мојсов :)
Искрено само во Боби го гледам спасот...
Мада и другиве екипи се пропаст. Ако не се лажам на Напредок им отиде Степановски и би требало отсега да се лесен залак за нас. Изгубија од Пролетер со 0-4 и они како нас немаа некои најсјајни подоготовки. Скопје ако остане без Кировски, има да ги торпедираме, ама они си го имаат со другиве екипи па ги местат 3 за 3. Најважно е Брегалница да падне во Штип...:)
Ако таму изгубиме, бај бај прва лиго :wink:

--- надополнето ---

Јуниор куп беше она на а1 што го даваа??

Сеа пробувам да се сетам кој беше тој ама никако не ми иде + и за Пандо не ми текнува така да ...

Пандо имаше некој надимак. Молња ли незнам како беше...:)
Нело беше капитен ако не се лажам..
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=43104
Неможам да ја најдам сликата од ланскиот состав на Славија иначе ќе ти покажев кој е :)

Неловски носеше долга коса,залижана наназад.
Сеа го глеам ишишан е. А и скоро да не е пораснат ич од тогаш. Глаа повисок од мене беше.

Топ што дојде Боби, а Мојсов дојде или??
У Шпиц читам Боби Божиновски во Работнички и Мојсов си отишол во странство ама пошо за Божиновски згрешиле се надевам и за Мојсов исто :)

Во преполната сала во Автокоманда, двата противника одиграа изедначено, но двата гола на Владимир Неловски ја решија средбата во полза на вардарци.

Голгетериште ни дошло бе :)

Топ што дојде Боби, а Мојсов дојде или??
У Шпиц читам Боби Божиновски во Работнички и Мојсов си отишол во странство ама пошо за Божиновски згрешиле се надевам и за Мојсов исто :)

Во преполната сала во Автокоманда, двата противника одиграа изедначено, но двата гола на Владимир Неловски ја решија средбата во полза на вардарци.

Голгетериште ни дошло бе :)
Mомак, а тој Шпиц што го читаш ти од кога е!?

Mомак, а тој Шпиц што го читаш ти од кога е!?

Се збунил нешто дечкото, или па можда мисли на Даниел Мојсов :pos:
Ѓорѓи Мојсов е одамна кај нас и ги одигра сите подготвителни средби. Инаку вистина е, во вчершаниот Шпиц пишуваше дека Боби Божиновски се вратил во Работнички...
Денес има прилог за Вардар, во кој се кажува за амбициите да се спасува. Мешу засилувањата го нема Боби...
Не дека е весник за верување, ама повеќе од сигурен сум дека пре би дошол во Работнички, него ли кај нас...

Се збунил нешто дечкото, или па можда мисли на Даниел Мојсов :pos:
Ѓорѓи Мојсов е одамна кај нас и ги одигра сите подготвителни средби. Инаку вистина е, во вчершаниот Шпиц пишуваше дека Боби Божиновски се вратил во Работнички...
Денес има прилог за Вардар, во кој се кажува за амбициите да се спасува. Мешу засилувањата го нема Боби...
Не дека е весник за верување, ама повеќе од сигурен сум дека пре би дошол во Работнички, него ли кај нас...
Божиновски веќе тренира со Вардар подолго време, и ако не потпише надвор, договорено е да дојде кај нас. Не знам од каде овој муабет дека ќе оди во Работнички!?

Божиновски веќе тренира со Вардар подолго време, и ако не потпише надвор, договорено е да дојде кај нас. Не знам од каде овој муабет дека ќе оди во Работнички!?

Ееее Шпиц и се е можно:)
Според нив, он тренира за Работнички а не за Вардар :)

Нема да се иде,и да тргнеме ке не чекаат 200 желки пред Тетово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom