Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не се радувам пред време,само пожелувам се најдобро и нека е со среќа и со титули "новиот" ВАРДАР.

Istoto i jas ocekuvam godinava Kupot a dogodina zdravje mgju prvi tri mesta a zosto da ne i dooolgo ocekuvanata TITULA

Денес бев нешо за прва помош за кола и го видов Пандовски,одма ми текна дека Брацо гарант дошол чим Пандо му текна да полага за кола!!! Ајде со среќа новиот газда и идеме на нови титули:vozbud:

Денес бев нешо за прва помош за кола и го видов Пандовски,одма ми текна дека Брацо гарант дошол чим Пандо му текна да полага за кола!!! Ајде со среќа новиот газда и идеме на нови титули:vozbud:
Шо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgr

ajde cekame podobri vreminja
FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR !

Шо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgr
Нема голема врска,али ја претпоставував добри вести од клубот и полагање за возачка дозвола(а тоа е трошок) Сепак конечно Брацо ке фрли некој денар за играчиве ,бидејки мене ми кажаа дека фудбалериве немаат земено до сега ни денар,затоа и одма ми текна на Брацо иако не мора да значи дека ако не дошол он немало да полага:toe:

од тогаш се сменија многу работи, истите станаа многу појасни, како во клубот, така и во самата група, и мислам дека нема потреба од натамошни дискусии на оваа тема, во секој слушај се надеваме и чекаме подобри времиња за нашиот ВАРДАР, срце ми се кине кога го гледам ваков каков што е сега

Нормално е да очекуваме какви такви промени од Брацо бидејки полошо од оваа ситуација во која сме нема,затоа и сите нормално е да вервуаме дека ке се бориме за титулата а не за опстанок!!! Од зима очекувам да се засилиме,и да останеме во игра во купот каде очекувам финале и нормално трофеј:vozbud:

Сакам овој рекорд да им го посветам на големите поддржувачи на спортот, на членовите на навивачкиот клуб „Комити“ зашто никој досега ништо не им посветил, а тие се секаде присутни кога треба да се бодрат македонските спортисти - вели 52-годишниот Илиќ.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=B066A ... 3F40CF4B19

pa cekaj ova e trans na "the club" taka?
Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...

Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...
cekaj be samo me zacudi kako so onoj "lepotan" na transparent,iskacate u ime na cela navijacka grupa.ispagja deka podgrupata ve pretstavuva site,toa mi e muabetot.ama kako i da e mnogu merak imaat nekoi vasi likovi da se pojavuvaat po mediumi,im raste popularnosta izgleda so toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom