Не се радувам пред време,само пожелувам се најдобро и нека е со среќа и со титули "новиот" ВАРДАР.
Istoto i jas ocekuvam godinava Kupot a dogodina zdravje mgju prvi tri mesta a zosto da ne i dooolgo ocekuvanata TITULA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се радувам пред време,само пожелувам се најдобро и нека е со среќа и со титули "новиот" ВАРДАР.
Шо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgrДенес бев нешо за прва помош за кола и го видов Пандовски,одма ми текна дека Брацо гарант дошол чим Пандо му текна да полага за кола!!! Ајде со среќа новиот газда и идеме на нови титули![]()
Нема голема врска,али ја претпоставував добри вести од клубот и полагање за возачка дозвола(а тоа е трошок) Сепак конечно Брацо ке фрли некој денар за играчиве ,бидејки мене ми кажаа дека фудбалериве немаат земено до сега ни денар,затоа и одма ми текна на Брацо иако не мора да значи дека ако не дошол он немало да полагаШо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgr
oglas:
FANTASTICNA slika! so "najreprezentativniot" transparent,pravo pa u vesnik!!!
Ај не го дудлај само замараш нели свати досаден дека си веќе?FANTASTICNA slika! so "najreprezentativniot" transparent,pravo pa u vesnik!!!![]()
pa cekaj ova e trans na "the club" taka?Ај не го дудлај само замараш нели свати досаден дека си веќе?
Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...pa cekaj ova e trans na "the club" taka?
cekaj be samo me zacudi kako so onoj "lepotan" na transparent,iskacate u ime na cela navijacka grupa.ispagja deka podgrupata ve pretstavuva site,toa mi e muabetot.ama kako i da e mnogu merak imaat nekoi vasi likovi da se pojavuvaat po mediumi,im raste popularnosta izgleda so toa.Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...