Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Денес бев нешо за прва помош за кола и го видов Пандовски,одма ми текна дека Брацо гарант дошол чим Пандо му текна да полага за кола!!! Ајде со среќа новиот газда и идеме на нови титули:vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Денес бев нешо за прва помош за кола и го видов Пандовски,одма ми текна дека Брацо гарант дошол чим Пандо му текна да полага за кола!!! Ајде со среќа новиот газда и идеме на нови титули:vozbud:
Шо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgr

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ajde cekame podobri vreminja
FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR ! FORZA VARDAR !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Шо има врска полагањето за кола со брацо?:icon_mrgr
Нема голема врска,али ја претпоставував добри вести од клубот и полагање за возачка дозвола(а тоа е трошок) Сепак конечно Брацо ке фрли некој денар за играчиве ,бидејки мене ми кажаа дека фудбалериве немаат земено до сега ни денар,затоа и одма ми текна на Брацо иако не мора да значи дека ако не дошол он немало да полага:toe:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
од тогаш се сменија многу работи, истите станаа многу појасни, како во клубот, така и во самата група, и мислам дека нема потреба од натамошни дискусии на оваа тема, во секој слушај се надеваме и чекаме подобри времиња за нашиот ВАРДАР, срце ми се кине кога го гледам ваков каков што е сега

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Нормално е да очекуваме какви такви промени од Брацо бидејки полошо од оваа ситуација во која сме нема,затоа и сите нормално е да вервуаме дека ке се бориме за титулата а не за опстанок!!! Од зима очекувам да се засилиме,и да останеме во игра во купот каде очекувам финале и нормално трофеј:vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Сакам овој рекорд да им го посветам на големите поддржувачи на спортот, на членовите на навивачкиот клуб „Комити“ зашто никој досега ништо не им посветил, а тие се секаде присутни кога треба да се бодрат македонските спортисти - вели 52-годишниот Илиќ.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=B066A ... 3F40CF4B19

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
pa cekaj ova e trans na "the club" taka?
Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Да е и што сеа?Зашто мора на секој пост да рециплираш со провокација...Ако не ти чини иди жали се кај водачите а не на цел форум само им јадеш гомна...
cekaj be samo me zacudi kako so onoj "lepotan" na transparent,iskacate u ime na cela navijacka grupa.ispagja deka podgrupata ve pretstavuva site,toa mi e muabetot.ama kako i da e mnogu merak imaat nekoi vasi likovi da se pojavuvaat po mediumi,im raste popularnosta izgleda so toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom