Фан Клуб: Вардар

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ До членот погоре(пошто треба да го јаде банот): Полицијата не извади порано...сакавме да го гледаме мечот до крај ама не ни беше дозволено,како што не ни дозволија да влеземе од почеток!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Значи скурчено ми е некој веќе да се прават Комити а не се ни К од тоа,значи 800 души сме пред север а Шверцери идат од горе 100 души,они се симнаа и не делеше само реката Вардар и почнавме да се маваме со камења!! Се договоривме да им идеме на мост и да идеме на нивна страна,а во наша корист беше тоа што немаше мн полиција туку неколку жандари кои викаа засилуње и можеше лесно да дојде до инцидент!!Но најважното е што пола од тие што се прават фраери кои се прават Комити само гледаа,додека 100 души се мававме со Шверцери!!Да се договоревме сите да им идеме преку мост Шверцери ке беа пратени во болница но како и што реков џабе се прават сите Комити бидејки можам да издвојам само дел што има спремни момци за фрка!После мавањето,дојде ЕБР и не примори да идеме на стадион иначе бевме спремни да го преминеме мостот одредени момци но не можевме како што реков!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
^ До членот погоре(пошто треба да го јаде банот): Полицијата не извади порано...сакавме да го гледаме мечот до крај ама не ни беше дозволено,како што не ни дозволија да влеземе од почеток!
ama da bideme realni vie treba uste mnogu da ucite za ultrasot

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Полицијата не извади порано...сакавме да го гледаме мечот до крај ама не ни беше дозволено,како што не ни дозволија да влеземе од почеток!
Еве сеа дознаваш како ние нас кога не задржуваа на трибина кога играмо со вас, затоа не ни зборите дека спиемо на трибина заради вас! ;)

П

Паспарту

Гостин
Катастрофа...

Јас не знам кај видовте 100% шанси за Вардар, јас цел натпревар само два шута кон гол видов (еден во рамки на голот). Се освен победа на Шкендија ќе беше сосема незаслужено денес, едноставно имавме среќа што не изгубивме со 5-6 разлика. Ардијан Нухију ги претрчуваше нашиве дефанзивци како сака и кога сака, ние душа немавме ни 15 минути да изиграме како што треба. Премногу се плашеа децава од топката, од врв на Северна се гледаше дека стравот во коски им е влезен. Како што кажа некој погоре ова е убедливо најслабото издание на Вардар и Комити оваа сезона, слободно можам да кажам дека ако се продолжи со истиов тим до крај на првенството, односно доколку нема промени од КОРЕН, Вардар за првпат ќе го гледаме во втора лига. Комити џабе беа преку 1000 кога звучеа како 100 да се, рака на срце, повеќе се слушаше обичнава публика.

Сум го кажал ова 100000 пати па ќе го повторам уште еднаш, среќа што во лигава сите екипи без исклучок се КАТАСТРОФА, е сега некоја е помалку катастрофална, а некоја повеќе, инаку со ваков тим пред 5-6 години немаше ни во трета лига да бидеме меѓу првите 3-4 екипи.

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
eve i jas da vi kazuem za nasata strana....trgnavme za skopje nakaj 1 i pol....posle tamu kaj patarinata policija ne zadrza 1 cas ne ne pustase...potoa posle eden cas ne pustase i vidovte i samite dojdovme vo stadion....koga dojdovme nie shkendija povede so 1 -0 pa potoa i so 2-0 ....potoa po naredba na policijata ni bese kazano da go pustimo stadionot i nie go pustivme i se vrakavmo bez nikakov problem rekni doma ..

p.s za tie vasi pederski krsenja na koli i napadi na obicni navivaci nema da zboruvam zosto toa e glupost od vasa strana ....zosto vie znate samo da krsite koli i da tepate nevini obicni navivaci....posle placete za prijavite ....i sega nie go pravevme naseto..sega vi ostanuva vam da doagate vo tetovo(znam deka nema da idete)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
А за Комити од утакмицава не знам од кај да почнам немавме една ебана светла точка денес!
...Влеговме на стадион прво полувреме на средина негде можеби навивањето тапа тапа по тапа никад не било!....Корегорафија немавме тапан исто бакљите безвезе запалени на 2 метра простор..Очигледно и ние и клубот треба да се средат!
do pred 2 nedeli najdobri u sekoj pogled,za 2 nedeli si gi vidovte vistinskite moznosti. grupa bez vistinsko vodstvo,grupa sostavena 70% od deca na 15,16 godini vozrast,grupa bez vistinski lideri,grupa koja se gubi vo prostor na sopstveniot stadion.i da ova go zaboraviv,grupa koja "strasni ekipi" ima samo po transparenti i na forumi.remont kako vo vardar taka i vo komiti.ama i za dvata slucaja tesko deka ima nekoe resenie za poarno.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
ne go svakate kako provokacija ama stvarno deneska bevte 0 !!
На терен да, дефинитивно, тоа признаваме, заслужено победи Шкендија и тоа е тоа. Иначе за навивање вас можеме да ви бидеме ПРОФЕСОРИ во секоја доба.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Гледам некој пишува за со шверцери..Не пишувајте за камењата кога не бевте кај жабар па да видевте што се случуваше:smir:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Комити денеска у секоја смисла беја подобри од балисти и шверцери...навивањето мислим дека беше солидно,ама можете вие и мн подобро:)...исто така денеска се изненадив кога видов мн постари членови на Комити каде што не беше случај на прошлите утакмици:toe:инаку денеска имавте подршка и од 50 тина Војводи(која се надеаам дека ќе ја возвратите со ваше присуство во Тетово против шкендија) и пред почетокот на утакмицата налетавме на 5 навивачи на шкендија па мораше да бидат згазени(исто како да ги пројде ваљак:))....позз:)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
(исто како да ги пројде ваљак:)). hahahha bravo vojvodi zakon !

Комити денеска у секоја смисла беја подобри од балисти и шверцери...навивањето мислим дека беше солидно,ама можете вие и мн подобро:)...исто така денеска се изненадив кога видов мн постари членови на Комити каде што не беше случај на прошлите утакмици:toe:инаку денеска имавте подршка и од 50 тина Војводи(која се надеаам дека ќе ја возвратите со ваше присуство во Тетово против шкендија) и пред почетокот на утакмицата налетавме на 5 навивачи на шкендија па мораше да бидат згазени(исто како да ги пројде ваљак:))....позз:)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ај збор-два и од мене...
Дефинитивно уште многу работи треба да се сменат и да се подобрат организациски кај Комитите. Факт е дека сме најдобра навивачка група во моментов во Македонија,али можеме и мораме уште подобри да бидеме. Нема некој од постарите шо ќе повлече,воџите баш и немаат авторитет,освен 1 можеби. Уште не ми е јасно зошто не застанаа,и почнаа да викаат по нас некои постари членови кога тргнавме да го поминуваме мостот за да се сретнеме со тие брдото шо беа.... Друга работа кога влеговме на трибина немавме воџа,никој не се качи да води навивање,на кој му дојде кажуваше песна се пееше... После малце се подобри...... Второ полувреме одлични бевме тие 15-20 минути кога дојдоа балистите... после тапа....
Морам и да го потенцирам инцидентот шо настана меѓу обичните фанови на ВАРДАР и шкендија,во кој по ко обичај нашиот фан изеде пендреци од џандарите а лепотанот со крив нос се криеше позади нив.... deja vu

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
АЈ ДА НЕ ЦИТИРАМ СЕКОЈ ПОСЕБНО!
НЕ ЗБОРЕТЕ ЗА ИНЦИДЕНТОТ СО ШВЕРЦЕРИ КОГА НЕ ЗНАЕТЕ ШТО И КАКО БЕШЕ И НЕ ЗБОРЕТЕ КАЈ СТИГНЕТЕ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom