Се вратив сега од одмор и ја пропуштив утакмицата со Металург каде глеам добро се држеле нашиве,слушнав дека Настевски се вратил во Вардар ако е ова вистина ова ни е најдоброто засилување со оглед дека не напушти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neka mu e vecna slava na eden od najdobrite pretsedateli na vardar koga i da bilo.mlad sum no od postarite imam cueno samo pofalni zborovi za ovoj covek.velat za pokojnite se najdobro no ovojpat delata govorat deka e navistina takahttp://utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=51DE23D0418A0D4BA949DF9A7AE12440
Нека му е лесна земја.R.I.P.![]()
Ма да му ебам педерот... Само Вардар и Силекс останаа ЕДИНСТВЕНИТЕ екипи кои никогаш не испаднале од првата лига. Време е некој од нас да го напушти друштвото, мада се надевам дека ќе останат и они и ние, пошто се единствен клуб што колку толку живурка во Источна Македонија, покрај Брегалница. Може и Кратерите ќе се појават на трибина во сабота :icon_mrgr
Не се ни сеќавам кога последен пат сме тепале во Кратово :nesum:
Dosega ne sum videl vakvo nesto...
Okolu 150 duysi vo dva avtobusi (nekoi stoea nekoi sedea) plus nekolku koli zaminavme da go bodrime vardar vo Kratovo.
Si plativme i karti, imavme koreografii, baklji i sto uste ne. Doagame na 20 km od Kratovo i sto da vidime.
Okolu 7 marici so specijalci plus obicna policija ne teraa da se vratime nazad. No nie resivme da gi branime boite na klubot. Na nivni inat se soglasivme da ideme pes do stadion.
Iako znaevme deka nema da stigneme na vreme sepak trnavme vo nivna pridruzba. Odevme, odevme, 2 i pol casa i nekade kilometar pred kRatovo pregorevmeNekoi uspeaa da stignat i do samiot stadion
iako veke utakmicata bese pola saat zavrsena. Uste poveke se razocaravme otkako doznavme deka sme izgubile vo 90-ta minuta. Sepak bevme gordi na sebe sto pokazavme deka i vo nasata makedonija ima nekoi koi so celo srce ziveat za klubot i bi napravile se za nego. izodevme 20-tina kilometri ama bas mi e gajle...
Losoto bese so trebase i nazad da se vrakame pes, ama se sozalija i ni pustija avotbusi. Zamislete sto ke bide na drugite gostuvanja ako vo edno mirno Kratovo ne ne pustija. Da ti ebam drzavata da ti ebam.
Na komu ke mu smetavme deneska ne mi e jasno??? I kaj bese celata ovaa policija nekolku dena prethodno vo Tetovo???
Inaku tie so bea kola istotaka ne gi pustile na stadion bidejki imalo cela vojska pred stadionot. Aj nerkoj neka mi dade info kako se odvival mecot. Pozdrav od mene, baniran sum uste 12 dena![]()
А вие па со еден бод многу сте јаки хаха,ке доете во Скопје нема да знаете кај ви е главатаmngou jaki ste ama ... ova godina zaedno so skopje ke se borite za opstanok