Potvrduvas deka imame problemi so vodstvoto, a vednas potoa velis deka imame solidna brojka i dobro navivanje. Malku si mi kontradiktoren, ne? Ne znam dali me sfati, ama ako si malce poupaten ke sfatese od prva za sto zboruvam. Inaku i za znaminjata ima pravo. Pogledni po stranskive forumi. NI SE SMEAT!
Ne znam dali primeti/vte, ama Komiti na gostuvanjeto na Gradskiot stadion vo Tetovo bea BEZ UDAREN TRANSPARENT. Jebiga, od sobiranje na lugje i vodenje na dobro navivanje, nikoj od vodjive ne se seti da ponese udaren transparent. Zalno...
Ама што ми е мене гајле дали ни се смеат на странски форуми. Ми е гајле што мислат другите. Си идеме на утакмици за да го бодриме Вардар. Немало ударен транспарент, ама имаше 5-6 други знамиња. И што ако немало ударен транспарент?? Да не ќе ни стави неоправдан некој. Се додека сакате да имитирате некои странски навивачки групи, нема да биде ништо од нас. Преку тасета од луѓе што се замараат, какви биле знамињата, какви биле песните, дали биле копирани...
Проблемот е што на сите утакмици немаме некој воџа кој е стандарден, и кој ќе води секој меч. Менувањето на водачи на секој меч, влијае врз нас, но не доволно, затоа што држиме добро навивање. Ако си поупатен ќе сватиш за што зборам :wink: