Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе ќе дојдете ние све пендраци сме :pos:

Ахахахах ненормален:vozbud::vozbud:

Солидно излезе со тоа што има некој људи што или са ретрдирани или намерно се понашаа таке, преска на еден повозрасен му викам дај дојди понаваму да не седи празно местото он ми вика: не бе овде убоо ми е:uvo::uvo::uvo::uvo:

Џабе ќе дојдете ние све пендраци сме :pos:
:pos2: Немој бе човекот ќе ти поверува дека саде пендраци сме тука .... цццц !
Иначе мн добро се претстави ( незнам како се вика) Членот на Вардар и поддржувач денеска во Топки кој и да беше еден така келав човек... иритиран ги искажа буквално сите проблеми така како што се и зборуваше со имиња секој како што направил лично.
Се надевам ќе се среди уше малку ситуацијава со Вардар... не е нормално најтрофеен тим да е на дно на лига од 10 тима уше малку ќе ја нема ко што тргнале:jaj:

25740_1358718420096_1595590575_897641_8239773_n.jpg
25740_1358719980135_1595590575_897677_5633648_n.jpg

По победата на Турново во Прилеп, одново мешаници на табелата но ние поради најдобра гол разлика од сите 4 екипи кои имаме исти бодови се најдовме на 6 место:vozbud::vozbud::vozbud:, и плус веќе во следно коло ја имаме можеби и решавачката утакмица со Турново на домашен терен. Не се ни сомневам дека ќе победиме.
79578242.png

И едно прашање. Денес не го забележав Положани. Дали е повреден или јас сум слеп:)

По победата на Турново во Прилеп, одново мешаници на табелата но ние поради најдобра гол разлика од сите 4 екипи кои имаме исти бодови се најдовме на 6 место:vozbud::vozbud::vozbud:, и плус веќе во следно коло ја имаме можеби и решавачката утакмица со Турново на домашен терен. Не се ни сомневам дека ќе победиме.
79578242.png

И едно прашање. Денес не го забележав Положани. Дали е повреден или јас сум слеп:)

Суспендиран :smir:

Иначе ја уште 2 саата пред утакмицата разбрав дека Брацо нема да ве пушти ако не платите, ама не ми се веруеше...Ама ете точно било :toe:

Ајде комити се гледамо во Скопје на автокоманда (Скопје - Тетекс (полуфинале)) се разбира ако дојдете заедно да навивамо:vozbud::vozbud:

Колкав глуп потег од двете управи,срамота значи :tapp::tapp:
Ако била прогласена утакмицата од висок ризик големи чуда,како да незнаат дека ние сме во братски однос,па така да се однесуваат.
Него ќе дојде наредна прилика :)
И да одлични бевте денеска.
Многу добар ви е Настевски.:wink:

Одлично попладне денес во Тетово,супер беше,одличен пречек од страна на нашите браќа Војводи,навивањето беше солидно,можеше многу подобро,иначе за утакмицата да спомнам нешто.. ние можеме да жалиме што не заминавме со 3 бода,али во исто време можеме да бидеме среќни што не бевме поразени,зашто во 90 мин Тетекс имаа одлична шанса,се на се беше добро и братска поделба на бодовите..:smir:

n121188544562863_612.jpg

ФК Вардар - ФК Македонија ЃП

Четврток, 29 април 2010

Време:
16:00 h

Национална Aрена Филип II

Куп на Македонија - Младинци - Втор полуфинален натпревар (првиот заврши 0-0)

n121188544562863_612.jpg

ФК Вардар - ФК Македонија ЃП

Четврток, 29 април 2010

Време:
16:00 h

Национална Aрена Филип II

Куп на Македонија - Младинци - Втор полуфинален натпревар (првиот заврши 0-0)

Би требало да отидам да го гледам натпреваров, моментално Вардар и МЃП се со едни од подобрите младински школи во државава, ако не и најдобри :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom