kano
Farang
Па баш ради таквите негови барања на крајот ние му должиме огромни пари на него, тој ќе го блокира клубот, а носоњата ќе нема никаква одговорност за скапите играчи, кои инаку нели сам ги бира… Малку зезнат е каруселов што се врти.
Инаку, да не се лажеме, тие околу него се истите што се влечат во секој клуб со него, така да слободно може да се постави знак равенство помеѓу нив.
ne mu dolzime nisto tekovno si e plateno a se plaka radi glupostite sto se pisuvaat online.
ima golema razlika ostaj ti ravenstvo. jadi gomna za niv na primer ili pritisni gi niv malku poveke sepak nemaat obezbeduvanje.

Автоматски споено мислење:
Мене ми е чудно што воопшто заработува нешто од клуб во долгови, ами и бонус му следува, за што? Шампион нема да биде, за опстанок ако обезбеди?
Башка нели до декември ќе беше, еве сега до јуни, како ќе го постигне бонусот? И зашто би земал бонус преку Вардар, и така е ставен да заврши работа што има, нека земе од 30те фирми на тој што го ставил, не му е ваљда до толку дојдено да земе пари од тим со 7м загуби.
milenko ne e tamu za tituli i opstanok drugi parametri ima. ne bese do dekemvri nego do vlez na gazdite otkako ke se sredi situacijata u klubot. on vikase deka do dek ke ja odblokira smetkata itn... kako se u mk nisto ne ide kako podmackano, sopki imase del i od nas, se kasni i so vlez na nekoj kompanii i so nekoj dogovori ama bitno se ide vo prava nasoka. bonusite mu se okulu toa i ke gi dobie. dali ke gi dobie preku vardar ili pari sto treba da vlezat vo vardar e isto.
Последно уредено: