- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.610
- Поени од реакции
- 4.078
Михаил Талевски ништо посебно, кај ги бираат играчиве само не ми е јасно.Смешки ќе бидеме од пролет тимов ни е за средна во втора лига.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па како досега биле адекватно акредитирани? И не е баш така како што викаш, јас колку што знам има таму меѓу нив и со активни договори
Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.Ете младинец...
СПОР@kano имаш ли инфо кои се тие нови 3ца играчи од наша лига?
Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земетеКакво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам
Кој ги бира овие играчи, мајко мила.
Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земете
Ко чоек шо уште игра таму можам да потврдам дека и сеа има бољи играчи од пола наша лига.Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам
Се надевам и Мато од брера дека ќе дојдиСе надевам дека ќе добијат некаква амнезија, ќе го заборават Влатко Стојановски што нема една утакмица цела година, а ќе го земат Ивковиќ од Брера. Бар знае да дае гол чоекот.![]()
Точно е ,истото го праеше и овај шо велит им го шитнал клубот на Отоманците, есента секој четврток одеше за истанбул и се враќаше недела /понеделник,на сите им падна сумљиво и на едни им викал децата ке ми студирет таму а на други на прегледи а у ствари ги играше неговите утакмици.И пак најголемиот страв останува колку клубот може да наебе со дебелиов ако биде фатен како мести утакмица. Тоа никој после не го оправа.
Се надевам и Мато од брера дека ќе дојди
Овај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муњаКакво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Такви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететовоОвај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муњаја земва топката,шпринт и глата во земја па сам се дрибла и паѓа.
Сега ќе го најави како РобенТакви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететово![]()
Добро е што е младинец и според мене е подобар од младинците што ги имаше ВардарСега ќе го најави како Робен![]()