Фан Клуб: Вардар

Член од
23 април 2022
Мислења
468
Поени од реакции
2.340
Па како досега биле адекватно акредитирани? И не е баш така како што викаш, јас колку што знам има таму меѓу нив и со активни договори
ne bile ni do sega. ednostavno gi pustalr da vlezat sega veke nema... od edna strana se bunite za propusti koga e nesto neprofesionalno od druga koga ke se vovede nesto pak ne vi cini :toe:
[/QUOTE]

Многу пати сум напишал тука дека ти ја разбирам поентата и основата на муабетот кој го тераш ама некогаш во желба да ги одбраниш ставовите одиш во крајност и сето она за кое и можеби си во право паѓа во вода. Не дека не ги знаеш работите, напротив, добро си известен, но или само тие работи ти ги пренесуваат кои им одговараат, или ти тие ни ги презентираш тука.
Автоматски споено мислење:

Мега талентот вика Иди. Со 0 голови и 0 асистенции на 18 натпревари и 1000 и кусур минути. Во оваа лига на некој од трибина да му ги дадеш овие минути ќе има бар 3 гола на бегање...

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Ете младинец...
Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам :D
Кој ги бира овие играчи, мајко мила.

Член од
18 август 2019
Мислења
253
Поени од реакции
415
@kano имаш ли инфо кои се тие нови 3ца играчи од наша лига?
СПОР
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам :D
Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земете
Автоматски споено мислење:

Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земете

Член од
27 јуни 2022
Мислења
179
Поени од реакции
585
Ко чоек шо уште игра таму можам да потврдам дека и сеа има бољи играчи од пола наша лига.

Член од
11 мај 2020
Мислења
145
Поени од реакции
360
Се надевам дека ќе добијат некаква амнезија, ќе го заборават Влатко Стојановски што нема една утакмица цела година, а ќе го земат Ивковиќ од Брера. Бар знае да дае гол чоекот. :popce:

Член од
27 јуни 2022
Мислења
179
Поени од реакции
585
Се надевам дека ќе добијат некаква амнезија, ќе го заборават Влатко Стојановски што нема една утакмица цела година, а ќе го земат Ивковиќ од Брера. Бар знае да дае гол чоекот. :popce:
Се надевам и Мато од брера дека ќе дојди

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.530
Поени од реакции
2.557
И пак најголемиот страв останува колку клубот може да наебе со дебелиов ако биде фатен како мести утакмица. Тоа никој после не го оправа.
Точно е ,истото го праеше и овај шо велит им го шитнал клубот на Отоманците, есента секој четврток одеше за истанбул и се враќаше недела /понеделник,на сите им падна сумљиво и на едни им викал децата ке ми студирет таму а на други на прегледи а у ствари ги играше неговите утакмици.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
Се надевам и Мато од брера дека ќе дојди
За Мато заинтересирани биле Шкендија и Беса. Со оглед дека останаа уште 2 најавени појачувања за во Вардар, тешко дека ќе дојде некој од Ивковиќ или Мато.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.581
Поени од реакции
6.272
Овај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муња :) ја земва топката,шпринт и глата во земја па сам се дрибла и паѓа.

Член од
10 мај 2022
Мислења
867
Поени од реакции
2.585
Овај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муња :) ја земва топката,шпринт и глата во земја па сам се дрибла и паѓа.
Такви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететово :pos:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.581
Поени од реакции
6.272
Такви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететово :pos:
Сега ќе го најави како Робен :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom