- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 867
- Поени од реакции
- 2.584
Михаил Талевски ништо посебно, кај ги бираат играчиве само не ми е јасно.Смешки ќе бидеме од пролет тимов ни е за средна во втора лига.
ne bile ni do sega. ednostavno gi pustalr da vlezat sega veke nema... od edna strana se bunite za propusti koga e nesto neprofesionalno od druga koga ke se vovede nesto pak ne vi ciniПа како досега биле адекватно акредитирани? И не е баш така како што викаш, јас колку што знам има таму меѓу нив и со активни договори
Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.Ете младинец...
СПОР@kano имаш ли инфо кои се тие нови 3ца играчи од наша лига?
Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земетеКакво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам
Кој ги бира овие играчи, мајко мила.
Најверојатно и Влатко Стојановски ќе го земете
Ко чоек шо уште игра таму можам да потврдам дека и сеа има бољи играчи од пола наша лига.Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Порано во трета лига, 90% од екипите имаа подобри офанзивни играчи. Бар знаеа да паднат и изнудат слободен и да ја стегнат ко Бекам
Се надевам и Мато од брера дека ќе дојдиСе надевам дека ќе добијат некаква амнезија, ќе го заборават Влатко Стојановски што нема една утакмица цела година, а ќе го земат Ивковиќ од Брера. Бар знае да дае гол чоекот.
Точно е ,истото го праеше и овај шо велит им го шитнал клубот на Отоманците, есента секој четврток одеше за истанбул и се враќаше недела /понеделник,на сите им падна сумљиво и на едни им викал децата ке ми студирет таму а на други на прегледи а у ствари ги играше неговите утакмици.И пак најголемиот страв останува колку клубот може да наебе со дебелиов ако биде фатен како мести утакмица. Тоа никој после не го оправа.
За Мато заинтересирани биле Шкендија и Беса. Со оглед дека останаа уште 2 најавени појачувања за во Вардар, тешко дека ќе дојде некој од Ивковиќ или Мато.Се надевам и Мато од брера дека ќе дојди
Овај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муња ја земва топката,шпринт и глата во земја па сам се дрибла и паѓа.Какво напаѓачко дуо Омерагиќ и овој дрваров младинец.
Такви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететовоОвај можи не знај фудбал да игра , ама зато е муња ја земва топката,шпринт и глата во земја па сам се дрибла и паѓа.
Сега ќе го најави како РобенТакви играчи пикира Козарот, тоа е 10/10 и ваков играч U21 немало во Македонија од нејзиното постоење,па вие мавајте си ги главите што ви го лапнавме дететово
Добро е што е младинец и според мене е подобар од младинците што ги имаше ВардарСега ќе го најави како Робен