Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Биљали од Беса се спомнува како можно ново име.Го памтам едно време беше во Силекс и игра на позицијата на Десниќ

Да, да и Бобан Николов е вториот :D

Сите играчи се анонимуси. Тој од Бачка Топола мислам дека највеќе ќе се погоди.
Овој Билали, Ѓоко си го донесе и во Пелистер кога беше кај нив мислам. Ич не ми оставил впечаток низ годиниве, ама ајде да видиме.

Ермедин Адем го избркале од Воска или си отишол ради мала минутажа.

Младинец ви е тој од ТСЦ, дете 2004/05. Ова ќе му е прво сениорско искуство. Лани такви двајца и во Победа дојдоја камења беа, само вашиов има добра статистика во младинска лига па можи ќе излези нешто, сепак е дете не очекувајте многу.

Овој Србинот Милосавиќ се надевам ке се покаже , иако е млад чим игра за репрезентацијата на Србија до 19 години ваљда има квалитет , плус ни требаше играч во средината така да супер ..

Денеска е последен ден од трансфер периодот во Македонија , значи овој србинов и тој Билали се веќе договорени , така да изгледа тие ке бидат засилувањата ..

Требаше да се направи обид да се донесе уште еден напаѓач веќе кога Десниќ си отиде , таму сме најтенки ..

Требаше да се направи обид да се донесе уште еден напаѓач веќе кога Десниќ си отиде , таму сме најтенки ..
Љутфи ти е напаѓач.
Играч со тапа cv, шетал по екипиве, најдобри партии имал во втора словачка лига.
Спомнав и вчера, мислам дека Ѓоко го донесе него и во Пелистер, годината кога ги испадна во втора лига со фијаско од полусезона. Значи тука некаде треба да се бара конекцијата со него. По мене, послаб играч од Десниќ, ама ајде да го видиме на терен.

Се очекува уште еден играч, исто така У-19, за мене непознаница.

Прегледај го приврзокот 389855
По описов од Ѕвезда звучи како добро засилување...

Не најдов видео од натпревар, само ова од твитер М.Милосавиќ

Верувам дека е поткован, нема лоша школа Ѕвезда. Плус и дава голови, верувам дека добро ќе се снајде кај нас. Кога ќе видиш идеална почва сме за него со оглед на тоа дека има 19 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom