Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
tecna igra 4 razlicni strelci. odlicno igrame za sega samo vaka da prodolzat.

interesen moment ova kolo e neresenoto na voska so gostivar ustvari znaci deka voska mora da tepa so pelister za da e sigurna deka ke zavrsi 1va ili 2ra... nereseno ili poraz ke znaci deka se odvojuvame i od niv veke 4+ boda i ke igraat site 3 konkurenti do kraj pod pitisok. sve ke bide u nasi race togas, plus 2 od 3te odlucuvacki ni se doma so toa sto taa so pelister nisto cudno do togas da e se reseno za niv... ako pelister izgubat premnogu ke zaostanuvaat. od druga strana ako go dobieme gostivar vo skopje posle i nederesni ke ni odgovaraat so drugite konkurenti.... edna od gostivar i voska ke treba da se dobie da sme sigurni.

Последно уредено:
Добра бројка денес и релативно лесна победа , се гледа дека момците играат со срце и мотивирани се кога гледаат дека имаат наша голема поддршка ...

Screenshot_20230312_173052_Gallery.jpg

Реално тешките натпревари почнуваат сега,Не очекуваат три дерби натпревари и неколку тешки гостувања пред се кај Локомотива,Беса и Беласица.

Ги прегазивме.

Си два брзи гола отворивме. Пеналот не го видовме бидејќи тогаш се палеа димните и беше хаос. Само знам дека Николовски погоди.
Одма во наредната акција Јаневски во одличен соло продор погоди за 2-0.
Караорман имаше неколку корнери по ред и нивниот и играч мајсторски ги изведуваше. Му одеше ветерот во прилог и сите топки беа остри, па при една таква изгледа си акнавме автогол.
Гача некако лесно прима голови, фалат тие некои одбранети зицери. Не дека беше негова вина голот, ама од еден шут прими еден гол.

Во второ полувреме тотална доминација. Со Митев и Размоски добивме на брзина по крила, а и Велковски е подобра поддршка од Серафимов.
Цветановски имаше одлични дриблинзи исто така, а неколку пати не му свирнаа фаули. Судијата дозволуваше остра игра што придонесе неколку пати да се разгорат страстите.
Влезе и Жоглев, па тргнавме уште понапаѓачки.
При една мешаница мислам дека Размоски даде гол за 3-1.
После тоа имавме убава акција и гол за 4-1 на Митев.

На трибина одлична посета и одлична атмосфета што не краси цела година.
Може не сме толку јаки на терен, ама со ваква поддршка на стадион како Маџари, тешко да не победи некој. Осеќам со Гостивар ќе биде пекол.
И по утакмица се навиваше со играчите. Цела екипа од мали деца влетаа во терен за да се радуваат со играчите, срцето да ти се исполни.
Од соблекувални играчиве грмеа со БИСЕР БАЛКАНСКИ.

Браво, чиста 10-ка.

Им ги матиме рачуниците на сите. Буквално не отпишаа, не прежалија, а ние на зелениот терен (онаму каде што е единствениот репер за докажување на нечив квалитет) си тераме според зацртаното. Не можат едноставно да се помират со големината на Вардар.
Размоски ја пружи најдобрата партија од неговото доаѓање. Она што го споменав по повредата на Панта, дека иако е тоа тежок удар за нас, ќе биде можност за некој од другите играчи да дојде до израз, се покажа како точно. Прв ќе го истакнам Пато, кој се препороди последниве 2-3 утакмици, максимално мотивиран, буквално го има на секој дел од теренот и дава една различна димензија на нашата игра. Ми се чини дека и кај самите соиграчи, отсуството на Панта, донесе еден дополнителен потстрек за да се остварат клупските цели.

Им ги матиме рачуниците на сите. Буквално не отпишаа, не прежалија, а ние на зелениот терен (онаму каде што е единствениот репер за докажување на нечив квалитет) си тераме според зацртаното. Не можат едноставно да се помират со големината на Вардар.
Размоски ја пружи најдобрата партија од неговото доаѓање. Она што го споменав по повредата на Панта, дека иако е тоа тежок удар за нас, ќе биде можност за некој од другите играчи да дојде до израз, се покажа како точно. Прв ќе го истакнам Пато, кој се препороди последниве 2-3 утакмици, максимално мотивиран, буквално го има на секој дел од теренот и дава една различна димензија на нашата игра. Ми се чини дека и кај самите соиграчи, отсуството на Панта, донесе еден дополнителен потстрек за да се остварат клупските цели.

jas bi rekol deka sme i pojaki. igrame polesno, raznovrsno i pobrzo. i pred da se povredi panta najlosi bea on i gaca ustvari, edniot promasi klucen penal drugiot seuste prima glupa golovi... da se nadevame deka i gaca ke se digne na nivo zasto ni e klucen igrac.

tecna igra 4 razlicni strelci. odlicno igrame za sega samo vaka da prodolzat.

interesen moment ova kolo e neresenoto na voska so gostivar ustvari znaci deka voska mora da tepa so pelister za da e sigurna deka ke zavrsi 1va ili 2ra... nereseno ili poraz ke znaci deka se odvojuvame i od niv veke 4+ boda i ke igraat site 3 konkurenti do kraj pod pitisok. sve ke bide u nasi race togas, plus 2 od 3te odlucuvacki ni se doma so toa sto taa so pelister nisto cudno do togas da e se reseno za niv... ako pelister izgubat premnogu ke zaostanuvaat. od druga strana ako go dobieme gostivar vo skopje posle i nederesni ke ni odgovaraat so drugite konkurenti.... edna od gostivar i voska ke treba da se dobie da sme sigurni.
Na Pelister teska utakmica mu e uste so Voska, se drugo da kraj dobivamei mislam deka bez problem ke bidime megu prvite tri. Pobeda vo Arsili, Besa i Lokomotiva bod koj Gostivar i kako so rekov uste so Voska ostana teska, posle i da sakas nema koj da se izgubi.
Vie vo naredni 5 kola 4 teski utakmivi to se 10 do 12 izgubeni bodovi, predposlebno kolo veka nema da vi treba pa ka ja pustite

Na Pelister teska utakmica mu e uste so Voska, se drugo da kraj dobivamei mislam deka bez problem ke bidime megu prvite tri. Pobeda vo Arsili, Besa i Lokomotiva bod koj Gostivar i kako so rekov uste so Voska ostana teska, posle i da sakas nema koj da se izgubi.
Vie vo naredni 5 kola 4 teski utakmivi to se 10 do 12 izgubeni bodovi, predposlebno kolo veka nema da vi treba pa ka ja pustite
Ај сега истово пробај да го напишеш ама без да плачеш.

Ропак , клајте ја бината пред официрскиО

Ај сега истово пробај да го напишеш ама без да плачеш.
Epa vie placite 3-4 godini vitkate kicmi kaj politicarite, ama nekako ne vi uspeva.
Go tepavte Borec i Karaorman koi dve dodavana ne mozat vrzat i vi se kaci adrenalin, ama eve za nedela dena pak ke prajme muabet pa ke vidime koj ka placi na krajor

Epa vie placite 3-4 godini vitkate kicmi kaj politicarite, ama nekako ne vi uspeva.
Go tepavte Borec i Karaorman koi dve dodavana ne mozat vrzat i vi se kaci adrenalin, ama eve za nedela dena pak ke prajme muabet pa ke vidime koj ka placi na krajor
Ама ти кажав пробај ова без плачеш да го напишеш ти уште повеќе се утепа од плачење. Ајде уште еднаш пробај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom