Мирчевски во штипска Брегалница
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da be sea gleam vtoroligashive vodat ke ima zavrzlama ovde garantИ Ренова и Силекс губат во бараж. Со нив во лига, ќе сонуваме прва лига уште 5 години![]()
Ако пуштат гостување во Велешта, нема да успеат да не изнесат од селото, ни со цела армија. Нема навивачи тука, со калаши ќе не рокаатОва Велешта во Струга е некое село а хах кујзнае таму дали ке пуштат гостување , за Охрид е сигурно таму очекувам добра бројка поготово да падне август септември па може и да се избањаме како пред 10 години![]()
ovaja sezona istocnata bese osetlivo podobra od zapadnata bidejki bregalnica i tikves bea podobri i od FK skopje, za drugite od zapad da ne zboruvame, amaterista. sega so toa sto bregalnica i tikves vlegoa vo prva liga, a sileks ispadna vo vtora malku se smeni ramnotezata.Значи наредна година со:
Силекс Кратово
Охрид
Велешта
Кораб Дебар
Гостивар
Кадино
Тетекс
и две екипи од
Воска Охрид
Фортуна Синѓелиќ
Беса Добридол
Најверојатно Воска и Беса.
Ќе се јадеме 5 на 5
Не ни одговара што отпадна Силекс, ќе не издуваат лабаво ако не се среди ситуацијава.
Ќе биде јака лигава, пример према источниот регион е 3 пати подобра.
Какво гостување спремам за Дебар, само да паднеме во првиве кола, ни корона, ни забрани, ништо не ме занима![]()
Наводно имало активни разговори. Сите решенија кои се вртат во игра ми се многу бајковити, во ништо ме верувам.Прашање е дали воопшто има план да се натпреваруваме во Втора лига. Само еден економ и 13 фудбалери се останати како пријавени во моментов...