Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Младинци 0-5, кадети 0-1.
Од една утакмица не се гледа.:smir::smir:
Не бе зашто:vozbud::vozbud: 5 комада малце ли ви беа:smir: Suck it suckers:bip::bip: Дали некогаш воопшто излегол некој играш од школата на Работнички:toe::toe: За жал ете ќе опстојуваат вакви тимови со просек од 0 гледачи на меч и ќе им се дозволува да играт гага, а други ќе пропаѓаат. И ќе освојат лига на крај и ќе си ја прослават со родителите:vozbud::vozbud: Па после во лига на шампиони ќе имаме одлично навивање како оваа година на соседите од селоно, или како во мечот со идиотине од Северна Ирска кои имаа повеќе гледачи:tapp::tapp:

Ќе пропаѓаат кога не можеете да избркате 2-3ца лопови од кои не можете да идете напред.:vozbud::vozbud:
Сори на досегашната сметња.Останете ми поздравени, без изреволтиран од постот на ЗВЕР ЦПБ кога рече јака школа.:smir:

Ќе пропаѓаат кога не можеете да избркате 2-3ца лопови од кои не можете да идете напред.:vozbud::vozbud:
Сори на досегашната сметња.Останете ми поздравени, без изреволтиран од постот на ЗВЕР ЦПБ кога рече јака школа.:smir:
Па за Македонски услови и не е толку слаба:toe: Освен Беласица и Пелистер и последниве години чат пат и Ѓорче вадат некои играчи, Вардар има најдобра школа што без сомнение се покажало низ годиниве. Тоа што нема пари за после тие играчи да се задржат е сосем друга работа:jaj:

Па Работнички, и покрај сите обиди, никогаш немал добра школа. Доказ за тоа е тимот кој задњиве години главно им бил составен од бивши играчи на Вардар, добар дел од нив и од младинската школа.
А децата на Вардар, без разлика на полошите услови за работа, факт е дека секогаш ги дробеле врсниците од Работнички.

Може некој да ми каже кој го смени Вујовиќ!? Комити, Сетинов, Петко, Станко...

Се збореше за ова подолго време :toe: не е до него,колку пари толку музика,јас мислам дека максимум извади од дечките,ова со Свето никако да светне :tapp: единствено сега се надевам на нешто од Хрвативе после Нова Година :toe:....тренер Мирослав Ќиро Блажевиќ :pos2:

Се збореше за ова подолго време :toe: не е до него,колку пари толку музика,јас мислам дека максимум извади од дечките,ова со Свето никако да светне :tapp: единствено сега се надевам на нешто од Хрвативе после Нова Година :toe:....тренер Мирослав Ќиро Блажевиќ :pos2:

Не се надевај брат, да не се нервираш после... :) Нема да има ни А од Агрокор, за жал :kesa: Да беше договорено се со Агрокор сигурно немаше да им биде проблем да фрлат 2-3000 евра 1 месец пред да почне официјалното спонзорство, а вака работава е мижи Асан да ти баам

Не ми текнува кој е Ѓорги Тодоровски? Која категорија деца ја водел во Вардар оваа година?
Имаше еден Тодоровски, Рап Тап, ама мислам дека Саше се вика тој.

Не ми текнува кој е Ѓорги Тодоровски? Која категорија деца ја водел во Вардар оваа година?
Имаше еден Тодоровски, Рап Тап, ама мислам дека Саше се вика тој.

Јас на нет ова го најдов друже :)

Ѓорѓи Тодоровски-Џони, стандарден првотимец на Вардар со 200 настапи во неговиот дрес со 11 постигнати голови. Играше подоцна и за Тетекс. Денес живее во Австралија (сторијава е од 2005)

Дали е тој Ѓорѓи не можам да ти потврдам со сигурност :helou:

Ништо и од Светислав Јакимовски, одбил да потпише дека ќе може да му се стави вето во случај да сака да смени име на клуб, бои и додавка на име

*www.komiti.org/forum

sase todorovski - rap tap sega e trener vo mladinskata skola na rabotnicki, todorovski bese asistent vo vardar vo vremeto koga trener bese kanatlarovski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom