Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vardar sekogas imal jaka skola ovaa generacija so e sea Petrov,Kostencovski,Muzo,Peev i drugi igraci koi igraat vtora liga bea najdobri u nivanata generacija a sea ovie isto se jaki izglea 5-0 da tepas ne e malce
Јака школа со пола терен, без соблекувални и недоволно топки?
Тоа е јака школа според тебе?
:pusk:
Епа види ти, и покрај такви услови ваѓаат супер играчи. ТОА Е ЈАКА ШКОЛА!! (мислеше на играчите, а не какви услови имаат)
A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...Јака школа со пола терен, без соблекувални и недоволно топки?
Тоа е јака школа според тебе?
:pusk:
A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...
Да со такви услови многу се вадат играчи, гледам нашиве колку играчи извадиле од тие услови.Сам ако не отидеш у странство на проба си го јадел курот тука, прв тим ќе сањаш, освен ако немаш врски.Тие играчите не се напраени од Вардар од "јаката" школа, туку талент шо имале и доаѓа до израз, а не нашите стручњаци што ги напраиле.
Како може да рече школа со пола терен???
Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola so takvi uslovi, ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.
Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola,ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:
Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.
Јас 1-0 изгубив.
Али он почна да ја фали школата што нема појма со јака школа.
Знам дека Вардар бил име, е и ќе остане, ама нека зборат малце реално, не како бил порано и сеа исто да зборат да споредуваат.:smir: