Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Бар ќе се обидеше да најде некое решение преку разноразни комбинации. Сигурно он немаше да даде од свој џеб. Муабетот ми беше дека Дпмне као партија покажала многу поголем интерес за стабилен и силен Вардар, отколку СДС, кои ич кур ни ги заболе за Вардар, имаат они друг клуб преку кој се шлепаат на оние кои треба да им се шлепаат. Никој не може да гарантира дека ДПМНЕ ќе го спасеше Вардар ама дека е многу подобра опција од другиве тоа и малине деца знаат.
Се додека чекаме на политички партии не бива ништо од Вардар.

На Вардар му треба квалитетен главен спонзор, многу помали спонзори, добра работа со младите категории заради само финансирање, добра управа.

Доста веќе со тоа дека едни од други биле подобри, наместо да гледаме што е најдобро за Вардар.

Ај оладете со политика.
Ако има некои новости кажете....
Друже, ФКВ е на дното. Остајте го Дембеле што ви дава лажни надежи. Фудбалерите ќе потпишат како ракометарите и тоа е тоа. Од денес може секој нова средина да си бара..

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Prijatele kako da se znae koga fudbalerite "gazdata Sams" go nemaat videno od pripremite vo turcija..
Автоматски споено мислење:

Друже, ФКВ е на дното. Остајте го Дембеле што ви дава лажни надежи. Фудбалерите ќе потпишат како ракометарите и тоа е тоа. Од денес може секој нова средина да си бара..
Koa kje vidis 'u pravo' bil dembele, stvarno se reshi Vardar u petok. Ama se reshi klubot povekje da ne postoi. ..
Eee moj Vardare, kakvi amateri ti ebaa mater i te dovedoa do ovde :(

Последно уредено:
Срамно што бар Град Скопје не го зеде да го одржува на некое пристојно ниво

Срамно што бар Град Скопје не го зеде да го одржува на некое пристојно ниво

Да оддржува на пристојно ниво клуб со наследени 3 милиони евра долгови?! Бре што си објективен. Па тоа се средства за минимум 2 годишни буџети во сам старт за да почнеш од нула и плус дополнителни средства за негово функционирање во следните пола година. Од каде ќе ги обезбеди Градот тие средства во овој момент, свесен или не уопште...

Да оддржува на пристојно ниво клуб со наследени 3 милиони евра долгови?! Бре што си објективен. Па тоа се средства за минимум 2 годишни буџети во сам старт за да почнеш од нула и плус дополнителни средства за негово функционирање во следните пола година. Од каде ќе ги обезбеди Градот тие средства во овој момент, свесен или не уопште...

Pa valjda od istite izvori za dino parkot od 350K, plostadot so treva od 500K i red drugi genijalni idei sto gi vidovme posledniteve meseci

Бар ќе се обидеше да најде некое решение преку разноразни комбинации. Сигурно он немаше да даде од свој џеб. Муабетот ми беше дека Дпмне као партија покажала многу поголем интерес за стабилен и силен Вардар, отколку СДС, кои ич кур ни ги заболе за Вардар, имаат они друг клуб преку кој се шлепаат на оние кои треба да им се шлепаат. Никој не може да гарантира дека ДПМНЕ ќе го спасеше Вардар ама дека е многу подобра опција од другиве тоа и малине деца знаат.
Па еве блиски луѓе до нивната партија како што знаеме и понатаму го имаат клубот во раце. Зашто ДПМНЕ ако им е толку стало до Вардар, едноставно не направат притисок до истите тие да брцнат во својот џеб и одвојат за клубот...

Ништо од Вардар.
Денес од страна на управа на Вардар се додадени две фактури за наводен долг - една од 510.000е за наводна позајмица Орце Камчев на Вардар за исплата на плати и уште една фактура за припреми 2018 од 420.000е
Начелно беше договорено пред луѓе од Град Скопје да се уплати 3.1милони е денес и да се превземе Вардар . Ова што излезе денес е масло на Орце и одговори треба да се бараат од него и од Мирко.
Пак ќе пишам кур ме боли за партии ама ова што му го прават на Вардар е жално.
Ни Господ нема да не спаси од 3та лига.
И крв да серат сите до еден што земале или украле од Вардар.
До вечер и слики од фактурите ќе излезат по Бугарските портали, срамота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom