Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Освен екипите за коизнаевме дека бараат доигрување (Шкендија, Слога, Работнички и Пандев), по партиска линија и Борец гласале за да се доигра. Што ќе доигруваат или сакаат да отпаднат од лига?
Значи 5 на 5 се, со тоа што нашиве рекле дека ако е потребно да се доигра за да се прогласи шампион и они би играле.

Доигрување е ОК... Реално тешко дека ќе не стигнат може некоја пара да се фати. Нема шанси цело првенство секако да се одигра, 3тиот круг е доволно за се истераат некакви математики и тоа е се.

Вардар треба да е паметен и да инсиситира се да се игра под рефлектори до крај. Па нека му ја мислат другите што како и каде.

Дур почнат со тренинзи, дур тргнат утакмициве, а ги има доста.. На 40 степени ли ќе играат у Велес на она вештачконо?

Значи лидери сме ама од позади за неспособност... Само ние уште ништо не правиме.

Една Италија што беше ужас, почнале гледам вчера Интер со тренинзи и со се...

Извинете што ви се мешам ама Камчев да исплати пари без задња намера , no way.
Тој 2 милиони дава само под услов 4 да ги напрај
Автоматски споено мислење:

Инаку незнаев дали да пишам оти мислам дека е шпекулација , но се шушка дека ќе ве спаси газдата на Хотел Парк преку друг ,колку е вистина незнам позз

Нејасна е ситуацијата како ке плати Камчев кога он не бил во клубот барем јавно ..
Во 2014 ако се сеќавам Самсоненко го презеде Вардар од град Скопје и плати 81.000 евра ( 51 % од акциите ) додека останатите 49 % беа на Пуиг ...

Камчев се спомнуваше дека стоел позади Самсоненко , знаеме дека беше и во Келн на финалето лани на ракометот .. колку има вистина во ова и дали Камчев стоел позади Самсоненко останува сега да се открие целата вистина .

И овој рок го испуштивме, да не има пак некој друг нов рок?!?!?

:confused:

Нејасна е ситуацијата како ке плати Камчев кога он не бил во клубот барем јавно ..
Во 2014 ако се сеќавам Самсоненко го презеде Вардар од град Скопје и плати 81.000 евра ( 51 % од акциите ) додека останатите 49 % беа на Пуиг ...

Камчев се спомнуваше дека стоел позади Самсоненко , знаеме дека беше и во Келн на финалето лани на ракометот .. колку има вистина во ова и дали Камчев стоел позади Самсоненко останува сега да се открие целата вистина .

На сликава барем стои пред Серџо :love::love::love:

ehfcl-rakomet-f4-keln-psg-vardar-04062017-finale-193.jpg

Друже, и претходниот кредит за исплата на долговите беше подигнат на име на Кара АД, ќерка фирма на Орка Холдинг. Така да Камчев = Самсоненко, нема потреба допрва да се открива вистината. Тоа сите го знаат...

Што е нејасно? Зар мора да биде сопстевник за да уплати пари? Неможе тоа да го направи како спонзори или навивач?

Камчев зад Самс :pos:ти е нешто како Заев зад Трамп... Ова е дури глупо и да се одговори во повеќе детали...

Друже, и претходниот кредит за исплата на долговите беше подигнат на име на Кара АД, ќерка фирма на Орка Холдинг. Така да Камчев = Самсоненко, нема потреба допрва да се открива вистината. Тоа сите го знаат...

Ти смета политика на темата каде секако се е исполитизирано и политичари се вовлечени дирекно и индирекно во цела ситуација и онака а ОК ти е да лупаш глупости за сопственикот/спонзорите на клубот... :toe:

Што е нејасно? Зар мора да биде сопстевник за да уплати пари? Неможе тоа да го направи како спонзори или навивач?

Камчев зад Самс :pos:ти е нешто како Заев зад Трамп... Ова е дури глупо и да се одговори во повеќе детали...

Ти смета политика на темата каде секако се е исполитизирано и политичари се вовлечени дирекно и индирекно во цела ситуација и онака а ОК ти е да лупаш глупости за сопственикот/спонзорите на клубот... :toe:
Ти од Австралија и Океанија си сигурно подобро упатен. Ајде кажи ми што е глупост лупање. Ќе ме демантираш дека кредитот е земен од страна на фирма на Камчев, КАРА АД?! Шо викаш онака за лепе очи подигна кредит за да му ги покрива долговите на Самсоненко во ФК Вардар. Јавна информација е дека се/беа партнери во еден куп заеднички бизниси, па така и во фудбалот. Благодарение на кого мислиш се дојдени во Вардар, Спасески, Седлоски и ред други вработени на пониски позиции во клубот за кој ти немаш ни чуено? Или онака на Камчев од нигде никаде му текна да си вработува негови луѓе во клубот. Кога ќе ме демантираш со факти за сите наведени работи, ќе прифатам дека е лупање глупости.
А политика ќе ми смета на форумот, се додека било кој од нив на некаков начин не е официјално инволвиран во клубот. Од тој момент е легимитна мета за критики. Се до тогаш, твоето или било чие друго мислење овде за партиите и политичарите неам потреба да ги читам во тема за фудбалски клуб.

Ти од Австралија и Океанија си сигурно подобро упатен. Ајде кажи ми што е глупост лупање. Ќе ме демантираш дека кредитот е земен од страна на фирма на Камчев, КАРА АД?! Шо викаш онака за лепе очи подигна кредит за да му ги покрива долговите на Самсоненко во ФК Вардар. Јавна информација е дека се/беа партнери во еден куп заеднички бизниси, па така и во фудбалот. Благодарение на кого мислиш се дојдени во Вардар, Спасески, Седлоски и ред други вработени на пониски позиции во клубот за кој ти немаш ни чуено? Или онака на Камчев од нигде никаде му текна да си вработува негови луѓе во клубот. Кога ќе ме демантираш со факти за сите наведени работи, ќе прифатам дека е лупање глупости.
А политика ќе ми смета на форумот, се додека било кој од нив на некаков начин не е официјално инволвиран во клубот. Од тој момент е легимитна мета за критики. Се до тогаш, твоето или било чие друго мислење овде за партиите и политичарите неам потреба да ги читам во тема за фудбалски клуб.

abe jas i od mars sigurno ke bidam poupaten od tebe ne se sekiraj. znaci ako bile partneri toa ne gi pravi isto taka da toa = sto si pisal ne e taka.

kreditot ili kapitalot kako i od kade e zemen e totalno ne bitno. neznam sto ima tebe mene ili na nekoj random navivac na vardar to da mu e bitno. mene mi e bitno samo da se pokrie toa sto treba i da prodolzi prikaskata a se drugo mi e totalno ne bitno. sfakas sega zasto se toa sto si pisal e lupanje gluposti? dodaj na toa deka sams e bar 100 pati pomoken od orce (i finansiski i diplomatski zad eden stoi rusija zad drug bugarija) i da bas e lupanje gluposti.

sosema ok e da se diskutira politikata povrzana so klubot. relana opcija bese i seuste e negovoto prezemanje od strana na osnivacot – grad skopje cij reprezent e politcki subjekt sakal ti da prifatis ili ne. kako takov apsolutno treba da se diskutira. istoto vazi i za "dolgovite" kon javni firmi zaradi koj delumicno ni e blokirana smetkata... ako tebe toa ne te interesira ne citaj ali fakt e deka se si e povrzano.

Има информации дека денес ке се уплатат 2 милиони евра на сметките во банка во ФК Вардар и долговите кон играчите за да се добие лиценцата за Европа ..

Денес секако е последниот ден за да се подмират долговите , има позитивни најави така да треба да почекаме уште малце за да биде сигурно .

Ima nekoj problem vo ujp site plati pusteni uste od Vtornik minatata nedela ne se pominati. Imase za ova i na TV. Ne znam dali e ova reseni i ako ne e reseno dali moze da ne sjebe vo situacijava?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе е од УЈП понеспособна институција нема во државата сега па ја полнат со рамковен ништо чудно комплет да се блокира таа институција.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom