Е да, ама па мора некогаш и без него. Ваљда некој ќе се одважи од другиве.За тој натпревар ќе биде хендикеп што ќе играте без Аврамовски (суспендиран е), па малце потешко ќе биде без него напред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да, ама па мора некогаш и без него. Ваљда некој ќе се одважи од другиве.За тој натпревар ќе биде хендикеп што ќе играте без Аврамовски (суспендиран е), па малце потешко ќе биде без него напред.
Нашиот најголем фудбалски бренд се чини е на добар пат да излезе од оваа агонија. Клубот ќе се спаси и тоа благодарение на Сергеј Самсоненко.
jas iskreno ne gledam so nekoja pocit kon takvi situacii od prosta pricina sto site involvirani znaat deka gleda javnosta i jasno e deka nema timot na shkendija na sred teren da go pretepa, vo najlos slucaj ke letne shamar, pa i boks da e, inace voobicno samo tegnenje i pcuenje. aj neka otide vo opstinska liga kaj nekoj albanski tim i taka da se rcka, togas bi bil hrabar, ovaka vo 1. MFL ili i drugine ligi golema rabota ako se zakacas na terenot.![]()
ИНЦИДЕНТ ВО ТЕТОВО - ШКЕНДИЈА - ВАРДАР
ИНЦИДЕНТ ВО ТЕТОВО - ШКЕНДИЈА - ВАРДАР (Полуфинале Куп на Македонија)youtu.be
Ова не е за вас капитенско однесување?
Среде Тетово му се посра на Буба и Алими.
Каков човек е приватно не сакам да навлегувам ама од мене го има респектот.
А на крај пак и беше избркан од тимот како да е некој најобичен играч и сепак не престана да навива за Вардар.
Добро друже ае ако не нека оди у Јаја Паша и нека вика за шиптарии гасна комора за да се докаже дека е најголем херој и дека е бестрашен.Нормално дека у четврта општинска лига нема вака да се понаша како што и никој гостински играч не се ни понаша вака без разлика од која националст е играчот или пак тимот.jas iskreno ne gledam so nekoja pocit kon takvi situacii od prosta pricina sto site involvirani znaat deka gleda javnosta i jasno e deka nema timot na shkendija na sred teren da go pretepa, vo najlos slucaj ke letne shamar, pa i boks da e, inace voobicno samo tegnenje i pcuenje. aj neka otide vo opstinska liga kaj nekoj albanski tim i taka da se rcka, togas bi bil hrabar, ovaka vo 1. MFL ili i drugine ligi golema rabota ako se zakacas na terenot.
И треба да се гордеете на таа фирма што ве направи луѓе. До некаде.Od koga vleze Ecolog, mnogu imalo sto se odnesuvale kako Grncarov. Pred Ecolog koga postoese famozniot tunel nemalo vakvi kapiteni.
Ecolog sozdade nova klima na precek na gostinski timovi, i osven nekoi izolirani incidenti kako frlanje so kamen ili sisinja (sto patem gi ima vo pomalite stadioni blizu terenot, bese pogoden Murati vo Madzari na Vardar Shkendija), drugi nemalo nitu ke ima se dodeka ovaa firma e sponzor na Shkendija
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne me ni razbra sto sakav da kazam. zborot mi e deka ne se potrebni madinja za da se zakacas vo prva liga bidejki i nosot da mu go skrsi na hasani ili ibraimi nema da go zakolat na terenot. normalno ke izedi debela suspenzija, no zivotot ili zdravjeto nema da mu bidat zagrozeni bidejki site od tie sto ucestvuvaat se plasat od suspenzijata koja bi sledela. i mene da me stavis vo tetovo na stadion na natprevar od prva liga ke se butkam ako nekoj se k*rci, golema rabota, nisto nema da mi se sluci. ne se glupavi ibraimi i kompanija da mu udrat deset boksa pred kamera, znaat deka posle najmalku pola godina nema da odigraat natprevar zaradi suspenzija.Добро друже ае ако не нека оди у Јаја Паша и нека вика за шиптарии гасна комора за да се докаже дека е најголем херој и дека е бестрашен.Нормално дека у четврта општинска лига нема вака да се понаша како што и никој гостински играч не се ни понаша вака без разлика од која националст е играчот или пак тимот.
Ова не секој би го направил знаејќи дека сепак Тетово е жежок терен.
Тоа што го сруши Буба на земја и подоцна им се искурчи на пола клупа на Искра за мене е капитенски потег поради тоа што ривалството е големо и со дрскиот настап на таков терен и утакмица докажува дека не се предава.
Ок можеби ти ги гледаш повеќе работите фудбалски па затоа не ти се свиѓаат вакви работи, за мене на прво место нормално е резултатот и победа на такво гостување ама на второ не е ферплејот туку баш ова дрско однесување ама исклучително на вакви места.И јас не сакам дрски спортисти кои се курчат насекаде не знам од типот Чековски, кој пред неколку години кога една сезона имаше Штип баскет екипа во прва лига и гостуваше Работнички, Чековски почна страшно да се сили на децава од УГД при што еден повреди и тоа сериозно за после неколку месеци ногата да му биде у гипс.На крајот беше испратен со свирежи за разлика од Гечевски.
Да не одиме оф топик јас лично подржува вакви ситуации зошто прво се брани честа на клубот и навивачите а и се дава додатен мотив на помладите играчи, одма се чуствуваат подобро кога знаат дека што и да се случи во одредени ситуации имаат капитен како Грне.
Ае сепак не заборавам за услугата за последното коло со Шкенди што ми ја направи така да да не навлегуваме во посериозни дискусии.
navodno (neoficijalno) e pred transfer vo drug balkanski klub, nesto nalik na drugine igraci koi go napustija vardar i drugi nasi klubovi. kako i da e bi trebalo naskoro da se znae bidejki naskoro ke zavrsi transfer periodot i vo tie drzavi.Имам договор со клубот уште година и пол и посветен сум само на него“, ни изјави Аврамовски.
![]()
Аврамовски: Мислам само на Вардар и на титулата, не на трансфер
Даниел Аврамовски беше фудбалерот кој ја одбележа есенската полусезона во Првата македонска фудбалска лига. Со блескави игри во дресот на Вардар тој беше еден од лидерите во екипата, па во зимскиот преоден рок почна да се поврзува со други клубови. Босанските медиуми објавија дека за него...www.gol.mk
Вие што имате "луѓе внатре" у клубов, нов договор потпишал или стариот му беше подолгорочен?
И што се деси сеа со овој Серафимов?
Трењира негде? Или и он ко тој Филип Стојчевски што рече дека можел у појјак клуб да игра, за на крај да потпише у Ѓорче.