Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Пак Стратев тренер, а? Прееска на Канал 5 на пресконференција го гледав

зоран стратев нов тренер на вардар! конечно им текна да назначат тренер у пм. сега уште утре да го смачкаме овој вештачкиов клуб и да ми се наполни срцево :)

Стратев мене ептен ми е по мерак, под негово водство играчите на Вардар играа. Можеби не фантастично, ама играа. Затоа стигнавме на чекор од лига Шампиони. Ај да сме живи и здрави, годинава подобар пласман у ЛШ. :vozbud:
Шо се однесува до Работнички... мака ми е да прогнозирам, традицијата не е на наша страна... се надевам ќе ја побиеме.

ajdeee pak Stratev od milion treneri go vratia stariot aj moze ke bide dobar

Абе колку заврши со Работнички?

лош старт на стратев...

So vakva igra tesko deka Vardar ke bide sampion

Абе не се знае. Титулата се освојува против малите тимови, а не против големите. Следниот пат, има да го јадат Работнички, и тоа на големо, не се секирај.

абе романтичарите беа едвај 25 души сосе девојчиња.За малце ке пополнеа една коцка на јужна:pos2:

абе романтичарите беа едвај 25 души сосе девојчиња.За малце ке пополнеа една коцка на јужна:pos2:

убаво да беа и 25, но далеку се они од таа бројка :) еееее а дерби беше, замисли да играа со силекс или напредок а? :pos2: како и да е, многу тапа натпревар подосаден во живот не сум гледал, ако работнички игра против зрински како што играше против вардар ќе изгуби 10000000%

Rabotnicki izigra onaka kako sto trebase dade rano gol i se povlece so cel da se zacuva za duelot so zrinski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom