Neka gi pustat Brdarovski,Popov i Glisik a mesto niv Popzlatanov Toshevski neka gi zemat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dovolen e Toshevski pokraj Hamba i Todoroski, levo Herrera neka go zemat, sredina dobar stranec i levo krilo novo osvezuvajne.Neka gi pustat Brdarovski,Popov i Glisik a mesto niv Popzlatanov Toshevski neka gi zemat.
Тој Херера шо повреда има гледам скоро цела полусезона беше аут.Dovolen e Toshevski pokraj Hamba i Todoroski, levo Herrera neka go zemat, sredina dobar stranec i levo krilo novo osvezuvajne.

Него неколку недели го нема во лигата (така да можно е да имал повреда) ама пред недела дена во ЛЕ ете беше во состав и влезе во игра, така да бар тогаш очигледно се врати од повредата, чудно е после одма пак да се повредил, поеќе ми делува дека не е до повреда работава туку дека Чеде не рачуна веќе на него, ама па чуден ми е тој потег, и да не е многу фасциниран од него пак мораше да го земе на клупа него само со младинциве, не може Колевски да спасува второ полувреме ако бркаат резултат. Ако ништо друго бар Стојков требаше да го земе, посигурна опција е за ваков натпревар него младинциве. Чудно ми е што е со овие што фалат и дали е до повреди или до Чеде.Џигаури и претходните натпревари не беше во комбинација, така да веројатно се работи за повреда