Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Брдаровски ако не се лажам летоска го продужи договорот така да тешко дека ќе се ослободат од него така лесно

Новак лев бек Демири на клупа очигледно Чеде не ги сака Демири и Џигаури па и нивно заминување на зима не би ме изненадио.Исто така и Грне го нема многу често ..

Почетен состав за реваншот со Шкупи:
Гачевски - Новак, Велковски, Муслиу, Тодороски - Глигоров, Николов - Блажевски, Фелипе, Барсегјан - Максимов
Резерви: Алексовски, Демири, Марковиќ, Исени, Стојчевски, Петковски, Колевски

Знае некој кај се Итало, Хамбарџумјан и Џигаури?? Почетниов состав е ок ама што е со клупава чоече, зар Колевски, Петковски и Стојчевски треба да бидат џокери ако бркаат резултат??? Не ми е јасно кај се Итало, Џигуари и Хамбарџумјан, зар сите тројца се повредиле од нигде никаде?

Џигаури и претходните натпревари не беше во комбинација, така да веројатно се работи за повреда, Хамбарџумијан после таа партија на лев бек исто го нема во составот, а со Итало којзнае што е работата. Можда се работи за повреди, можда се веќе спакувани :D

Сумлив е и Чеде веќе ама заслужува да го води тимот до крајот на сезоната.Еве му сега пауза нека ги пушти тие што не ги планира и нае му донесат некој играч по неговата мерка после подготовки,пријателски и напролет вече на првите натпревари ќе видиме дали ќе бидува нешто со него или не пошто веќе нема да има замор и пренатрупан распоред.

Џигаури и претходните натпревари не беше во комбинација, така да веројатно се работи за повреда
Него неколку недели го нема во лигата (така да можно е да имал повреда) ама пред недела дена во ЛЕ ете беше во состав и влезе во игра, така да бар тогаш очигледно се врати од повредата, чудно е после одма пак да се повредил, поеќе ми делува дека не е до повреда работава туку дека Чеде не рачуна веќе на него, ама па чуден ми е тој потег, и да не е многу фасциниран од него пак мораше да го земе на клупа него само со младинциве, не може Колевски да спасува второ полувреме ако бркаат резултат. Ако ништо друго бар Стојков требаше да го земе, посигурна опција е за ваков натпревар него младинциве. Чудно ми е што е со овие што фалат и дали е до повреди или до Чеде.

Последно уредено:
Грне има договор до 2018 јуни, не верувам дека ке му биде продолжен а можно е и да се пензионира 35 години има, не тренира како Малдини и Занети да игра до 40, неговиот тренинг е кафана, нека го сака Вардар ама од трибина.

Сите збориме за чистка, а таа чистка ја збориме пред секој трансфер период од кога Самсоненко е дојден, што значи само имињата се менуваат, паразити исти. Сега гледаме надеж во Панчев и Чеде, па ке видиме.

јас ќе додадам само дека најважно е да најдете достојна заена за Спировски затоа што Глигоров и Маркович сте заебани.

иначе, има навивачи на Вардар денес во Ѓорче? затоа што камерава снима само албански знамиња

Фала к..цу, сеа пошто Шкупи ќе мора да напаѓаат ќе се остави многу повеќе простор во нивната одбрана па ќе може да им се даде втор гол да се реши натпреварот.

Или ќе примиме некој глуп гол. Мислат нашиве барса се па додсваат со кратки пасови во свој шеснаесетник. Земи рогни ја да ти ебам, не им давајте да прсват шанси без игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom