Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Грне колку сакаат нека го критикуваат али одбраната без него ни е држ ме мајко... Демири како намерно да го пушти за првиот гол да си набаци овој Нафиу. Фелипе :cuc: и за голот и за асистенцијата.

Конечно ...
Да се изигра јакоу први 10 мин и потоа рутинирано да се доигра .
Вака мора да играат у наше првенство
Martin poshto ti imash informacii od prva raka, neshto najavi za novi igrachi na zima ima ? Se shushkaat nekoj iminja ili rano e ?

Карти за запад во недела каде можат да се земат ?

Се виде дека оваа пауза ги освежила играчите, се надевам дека до полусезона ке гураат со победи

Се виде дека оваа пауза ги освежила играчите, се надевам дека до полусезона ке гураат со победи
Паузата ги освежила, ама до полусезона мајка ќе им се расплака. На секои три дена имаат утакмица или вкупно 9, заклучно со 17 декември. Пекол невиден ќе биде за Вардар. За разлика од тоа, Шкендија ќе си го лади до крај на есенски дел, со уште 3 утакмици, и тоа сите во Тетово...[DOUBLEPOST=1510852642][/DOUBLEPOST]
Грне колку сакаат нека го критикуваат али одбраната без него ни е држ ме мајко... Демири како намерно да го пушти за првиот гол да си набаци овој Нафиу. Фелипе :cuc: и за голот и за асистенцијата.
Муслиу место Велковски и доста подобро би делувала одбраната...

Муслиу место Велковски и доста подобро би делувала одбраната...
Само што и Новак многу понесигурно делува кога го нема Грне до него.
Инаку, заборавив и да го пофалам Чеде што конечно му дава прилика на Алексовски, го заборавија на клупа, не сум сигурен дури и дали му се дебитантски овие настапи во првенство за нас.

Карти за запад во недела каде можат да се земат ?

Друже, само треба да ја испринташ картата (од насловната фотографија на Комити на Фејс,) во боја или црно-бело, и тоа е се, ќе ти важи.

Еве ти и директен линк од картата - https://www.facebook.com/KomitiZapa...014492986178/1470005639720383/?type=3&theater

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom