- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 258
- Поени од реакции
- 200
Не следам јас ниту еден портал дечки информациите ми се од Уефа од прва ракаЖити се?Браво дечко што ни ги цитираш порталите
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не следам јас ниту еден портал дечки информациите ми се од Уефа од прва ракаЖити се?Браво дечко што ни ги цитираш порталите
![]()
Ај сега пиши и колку е сумата за победа и за влез во наредна фаза, чисто да не запознаешДемек знаеше?![]()
Ќе напишат порталите и ќе се научиш, и жити се не го практикувај тој канцероген анти хумор на Фан клуб Вардар те моламАј сега пиши и колку е сумата за победа и за влез во наредна фаза, чисто да не запознаеш, бидејки ние појма немаме
Ок стручњаку од Уефа.Ќе напишат порталите и ќе се научиш.
uefanajdenov.comЌе напишат порталите и ќе се научиш, и жити се не го практикувај тој канцероген анти хумор на Фан клуб Вардар те молам![]()
Него, више кога ти тргна летово, кажувај што не чека у Турција![]()
Ќе изгубите, уште одсега пишисија 1 во 1 и 3+![]()
Абе се е тоа јасно мотиватор главен лик,гледам го и Попов на аеродромот славеше со комитите.Немам ништо против,ама размисли овоа е златна шанса да се склопе костур на екипата да и ги продолжат договорите Велковски,Новак,Демири,Николов,Фелипе,Барсегјан,Брдаровски,Хов,Муслиу,Исени,Петар Петковски итн да се склопе екипа и да се направе костур а шо ако го играме Попов и Грне ќе ја изгураат оваа сезона и догодина нема да добиеме ништо.Дали си свесен Европското колку му донесоа искуство на Николов кажувам ти од аспект оти сум играл фудбал и знам шо значат утакмици и знам шо значи да не е воиграна екипата,а шо значи да го знаеш како дише,а тоа вчера го потврди Вардар не се звезди ама имат тимска игра играт заедно веќе 2 сезони.И шо ако има 36 неговото искуство е добредојдено во Вардар, не е ова Фм не знаеш колку им значи на младите лик како Грне тој е страшен мотиватор и само луд не би го сакал во Вардар
Не велам јас дека не треба да се прави костур на тимот и да се воигрува ама што дека би го продале Грне колку пари би добиле за него , пари има за пари не е проблем повеќе би изгубиле од колку што би добиле разбираш ли што сакам да кажам.Абе се е тоа јасно мотиватор главен лик,гледам го и Попов на аеродромот славеше со комитите.Немам ништо против,ама размисли овоа е златна шанса да се склопе костур на екипата да и ги продолжат договорите Велковски,Новак,Демири,Николов,Фелипе,Барсегјан,Брдаровски,Хов,Муслиу,Исени,Петар Петковски итн да се склопе екипа и да се направе костур а шо ако го играме Попов и Грне ќе ја изгураат оваа сезона и догодина нема да добиеме ништо.Дали си свесен Европското колку му донесоа искуство на Николов кажувам ти од аспект оти сум играл фудбал и знам шо значат утакмици и знам шо значи да не е воиграна екипата,а шо значи да го знаеш како дише,а тоа вчера го потврди Вардар не се звезди ама имат тимска игра играт заедно веќе 2 сезони.