Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги спаси тогаш Самсоненко будала, ги спаси Град Скопје...
Па тоа на него му викам да провери дека Вардар беше два пати шампион по ред пред да дојде Самсоненко а не неписмените ко што мислат дека ги спасил од втора лига.

Плоттвист, се враќа стара власт до нова година, искача Самс и вика решив да им простам на сите, де враќам во Вардар. Изобилие од среќа и радост и благодарност за прошката. А мелницата у позадина врти ли врти, битно народ се забавља и не мисли на други работи. Не викам дека и тоа не е добро, него кој што му фали у животот.

@Colt Willcox нели можеш да банираш тука?

Иначе на играчите мора да им се даде поддршка на наредната утакмица, оставија на терен све што може и треба да се испочитуваат. Они се нај заслужни што се помина тоа второ коло и стигнаа до плеј оф иако никој не очекуваше, посебно не после тоа прво полувреме во Струмица. Купете карти и сите на стадион! Заслужија!

ВАРДАР БИЛ И ЌЕ ОСТАНЕ ЗАСЕКОГАШ!

Ова х100000

Пола планета и секој најголем криминалец на планетата ги пере парите во Лондон и Премиер Лигата ,Англичаните ги нема уста да отворат. Кај нас два пати имавме шанса некој денар да видиме преку Субрата и Самсоненко нашиве почнаа да зборат за нив како они самите да се поморални од Исус.

Ене го газдата не еколог со робовладетелство се занимава по америчките бази во Авганистан , па не ги гледам шиптaрите нешто многу да се замараат со тоа.
Што тресеш бе цела Англија го дрвеше и уште го дрви за Абрамович, за Леви, за Ешли од Њукасл, за Индијците што влегоа во Евертон, за газдине на Манчестер па да не зборам, да земат да се прошетаат низ Манчестер без глави ќе останат, па не гледам да бегаат и да изиграваат жртви, сме го налутиле Самсоненко зш сме се пожалиле 3000 дека е скапо :pos:

Не знам што бидна со јужната трибина, а гледам е на располагање на ticketplus за продажба. Како и да е, планирам да купам билет за на северна трибина, конкретно за блок 21, па сакав да прашам дали и за тој блок важи правилото дека повисоките бројки во редот (пример 30,31,32 итн.) се со поцентрален поглед?

Беше убаво док траеше, штета што не се круниса бар со групна фаза ЛЕ.
Не сум оптимистичен дека некој кој ќе го преземе клубот ќе фрла кеш колку Самс.

Не знам што бидна со јужната трибина, а гледам е на располагање на ticketplus за продажба. Како и да е, планирам да купам билет за на северна трибина, конкретно за блок 21, па сакав да прашам дали и за тој блок важи правилото дека повисоките бројки во редот (пример 30,31,32 итн.) се со поцентрален поглед?
ја купив 15 карти за јужна . Вардар бил поголем од сите и ќе биде . На фудбалерите мора да им се даде подршка . Ако не одиме губи вардар . Кој ги ебе и самс и турците , ние отидовме на јужна :kuracc::kuracc:

@Colt Willcox нели можеш да банираш тука?

Иначе на играчите мора да им се даде поддршка на наредната утакмица, оставија на терен све што може и треба да се испочитуваат. Они се нај заслужни што се помина тоа второ коло и стигнаа до плеј оф иако никој не очекуваше, посебно не после тоа прво полувреме во Струмица. Купете карти и сите на стадион! Заслужија!

ВАРДАР БИЛ И ЌЕ ОСТАНЕ ЗАСЕКОГАШ!
Немогу :)

ја купив 15 карти за јужна . Вардар бил поголем од сите и ќе биде . На фудбалерите мора да им се даде подршка . Ако не одиме губи вардар . Кој ги ебе и самс и турците , ние отидовме на јужна :kuracc::kuracc:
Само така треба брат за оваа утакмица ќе се потрудам да се снајдам и јас да дојдам иако не сум од Скопје.

Ја не знам што имаат сите потреба да си заминат а да некој друг е крив што мора да се прават тензии. Едноставно кажи другари толку е или намали го буџетот па ако некој сака да инвестира повеќе нека повели.
Јас нејќам Металург да го гледам ,јас нејќам Искра шампион да ми биде а сето тоа без рубљине го нема ако остане арно ако не ние сигурно ќе останеме.
Не ми е страм да му речам едно фала за се што направи оти јас ги памтам времињата и пред него и со него а највероватно и без него.
А паралелите со Трифун во најмала рака се смешни, ниту инвестираше нешто сриозно ги остави и Кометал и Вардар на цедило. А он барем една година транзитен период на сите им дава да се снајдат. Проблемот е што кај нас нема кој да ги превземе клубовите. А тоа во принцип после него е потоп...Жрк ќе го смена Рк ќе брка титула на 3-4 сезони со овие од темната страна, а за фк со градот тешко да ќе биде шампион и на 3-4 сезони...

Ne tuko tropajte. "Golem klub e vardar" "vardar bil i ke ostane vardar" ke vidite sega bes samsonenko sto ke sme. Nisto. Tapa. Skros nov tim posle ova sezona. Pojketo samo zborvat ovde. Golem klub bil so 300 navivace i sega so nikakov budget. Ne znam dali razbirate ama ova opsto e katastrofa za makedonski sport. Ke vidime sega koj ke ojt na stadion so novite igraci 2018

Ne tuko tropajte. "Golem klub e vardar" "vardar bil i ke ostane vardar" ke vidite sega bes samsonenko sto ke sme. Nisto. Tapa. Skros nov tim posle ova sezona. Pojketo samo zborvat ovde. Golem klub bil so 300 navivace i sega so nikakov budget. Ne znam dali razbirate ama ova opsto e katastrofa za makedonski sport. Ke vidime sega koj ke ojt na stadion so novite igraci 2018
А досега во лигата една публика шо имаше.Менталитетот е тој се иде да се биде виден или да се биде во тренд кога се игра некоја појака утакмица во европа.

Како што и претпоставувавме. Факт е дека газда на клубов беше ДПМНЕ и никој друг, Самсоненко може да бил само партнер, никогаш нема да дознаеме која му била точната улога, ама жими мајка дека Русин за кој на Гугл може да се најде само дека има тениска академија во Германија фрлал толку пари во спортски клубови, сали, академии, тренинг центри во Македонија. Сите го зневме потајно тоа, иако гледам дека некои и сега го негираат, меѓутоа паѓањето од власт на ДПМНЕ неминовно водеше до ова. Сега ништо чудно и да се деси тоа што го пишавте веќе, евентуално брзо враќање на ДПМНЕ на власт, да го „врати“ и Самсоненко во клубот. Имам некое чувство дека ова не е се, ќе се изнагледаме тука пресврти и ќе се изнаслушаме приказни.
Ситуацијата во клубот на спортски план ќе се покаже утре, со ваква состојба не е чудно ни дебакл да доживееме, ако успеат да победат, тогаш со Фенербахче мора да им се одаде почит со полн стадион. Сега ми е мило што играме во прво коло со Шкендија и тоа во Тетово, одма да се види како стојат работите за сезонава што следува.

После овоа Фк,Рк,Жрк Вардар треба да припаднат на град Скопје.Како шо направија Динамо Загреб и гледам уште не се пропаднале.Треба да се работе у стило да има кандидати за претседатели на клубот и да се ставе човек со визија шо ке си направе свој тим и ке работат со клубо.Вардар моментално има играчи.Со продажбата на Барсегјан,Фелипе,Којашевич,Новак,Гачевски,Хов,Џиагури.Вардар ке има доволно пари за да го собере најдоброто од лигата,пред се зборам за играчи како,Тошевски(Пелистер),Јани Атанасов(Академија Пандев),Кире Маркоски(Работнички), плус македонски играчи кој немаат минутажа во клубовите а имаат квалитет,Аврамовски,Бабунски,Виктор Ангелов,Зајков.Со овакви играчи може да опстане Вардар,нема да има проблеми во борба за титулата плус со нивна продажба би спечалил добри пари како шо прават српските и хрватските клубови.

Grad skopje? Katastrofa. Nemat pari. Makedonec vo vardar ne ojt. Nemat nikoj sto mozit da investirat. Grad skopje bi bilo 3-4 pati skraten budget od sto e sega so samsonenko

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom