Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Од тука само со Бате може да се јадеме... сите други ќе ни ебат матер. Макаби е многу јак.
Ако веќе отпаѓаме, ја би Фенер.

Imavme sreka ali ne ja iskoristivme za zal. A sega so gospod napred daj boze da bide poucen ovoj poraz za Vardar pa da zaboravime odma na bolkava koja ni ja nanesoa

Ne bre kakva sreka. Bes sansa vo danska. Nemat sreka vo fudbal. Se igrat 180 min i sekogas najdpriot ojt ponataka. Pak gospot pomagase so igrac pojke ama ni to ne pomagase. Copenhagen skros drug tim bese vo danska i se isneduvav. Da igra taka i vo skopje i tamo ke go jadovme. Da ne najme mami so "nemavme sreka" ali "gacevski e kriv" ali pak sedloski ali koj bilo. Tolko mozevme so copenhagen

БАТЕ, Лудогорец или Макаби ТА, мада ни Фенер ни Динамо не се нешто ;)

Прегледај го приврзокот 175176
Значи ако ги поминевме гнасните Копенхаген, можни противници ќе ни беа Олимпиакос, Селтик, Апоел, Марибор или Карабак. :place:
Што би било кога би било?
Нема вредност од муабетов, но чисто во пресрет на веќе поминатиот жреб за плеј-оф ЛШ.
Славија Прага ќе игра против Апоел, а поради тоа што Вардар ќе го заземеше нивното место, а Марибор се дигнеше едно место погоре бидејќи немаше да го има Копенхаген, Вардар би играл со словенскиот шампион...

upload_2017-8-4_12-14-18.png

Немој само Фенер ке дојдат 10.000 Турци тука :D
Зависи што сакаш Ајакс и Фенер би донеле полн стадион , Лудогорец не се атрактивен а доста силен противник можеби и појак во моментов од Дин Загреб ..
Со Макаби имаме нај шанси

Последно уредено:
Dajte gi ludogorec taman da ima i zaev za koj da si naviva :D

Steta sto ne pominavme. Brzo primen gol, glupi greski pozadi i mesecar golman, ednostavno ne ni bese denot. Valjda ke se sredat denovive pa prvo na skendija pa evropa... Realno so koj i da padneme ke bide gusto, bi sakal ko poveketo da gi izbegneme ajax i fener ama sto e tuka e sepak ova e napredok...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom