Во право си бил, чим го загледав забележав дека е свињата дебела што не може да се помрдне 
Кај го нашле не ми е јасно...
Љамче на нова позиција, СРЕДИНА ИГРА

Љамче на нова позиција, СРЕДИНА ИГРА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си бил, чим го загледав забележав дека е свињата дебела што не може да се помрдне
Љамче на нова позиција, СРЕДИНА ИГРА![]()
Трчка рекреативно, побавен е од ФичоНе заебавај цело време трчка лево десно... За 33 минути може километар и пол има...
Љамче на нова позиција, СРЕДИНА ИГРА![]()
Вака овај од клипови гледа доста солиден комплетен играч има брзина стамина знае да контролира топка има добар шут добар со глава но колку е спихички спремен и дисцилиниран е прашајне.Според ова ми гледа како добро засилувајне
Трчка рекреативно, побавен е од Фичо![]()
Кој е од Вардар играчот со број 10?
Dosta cvrst igrac, ovaj pojke za spich ko biva nego za krilo.Вака овај од клипови гледа доста солиден комплетен играч има брзина стамина знае да контролира топка има добар шут добар со глава но колку е спихички спремен и дисцилиниран е прашајне.Според ова ми гледа како добро засилувајне
Оваа екипа многу наликува на таа од со Бате. Само што сега имаме подобри индивидуалци што можат да извлечат потег што решава утакмица, тогаш немавме.И на Бате Борисов пола екипа им беше на Олимпијада кога играа со нас па во Скопје шанса не напраивме....