Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си бил, чим го загледав забележав дека е свињата дебела што не може да се помрдне :D
Кај го нашле не ми е јасно...

Љамче на нова позиција, СРЕДИНА ИГРА :D

Во право си бил, чим го загледав забележав дека е свињата дебела што не може да се помрдне :D

Не заебавај цело време трчка лево десно... За 33 минути може километар и пол има...

Ваљда у второ ќе го пушти Балотели, ги спрема изгледа прв состав у второ да ги пушти. Појаки сме од овие се гледа, ама со ваква непостоечка средина не можеш да ги доминираш, Николов и Влатче треба да се организатори :ROFLMAO: Иначе Игор Алексовски брани, неофицијално деби за нас :) Обрегон може полека да се пакува, боље Фичо да остане него овој

Вака овај од клипови гледа доста солиден комплетен играч има брзина стамина знае да контролира топка има добар шут добар со глава но колку е спихички спремен и дисцилиниран е прашајне.Според ова ми гледа како добро засилувајне

Мразам вакви промо видеа... Ако е ова реално овој е баш она што му треба на Вардар. Типот потсеќа на Панчев, не му ја мисли 2-3 допира и или ја сервира или шутира. Плус има сила да повлече напред. Ајде нека го стави второ па да видиме дали е само клипче или ќе донесе квалитет напред.[DOUBLEPOST=1466606838][/DOUBLEPOST]
Трчка рекреативно, побавен е од Фичо :D

Ако сакаш црнец што трча од африка треба некој лавови што го бркале ебаго, овој кока шмркал до вчера ти сакаш да ти трча на терен... Вака лево, десно, цела утакмица може и ќе се испоти... А за фичо не се слагам, фичо цела полусезона километар и пол не истрча :P

Што му е филмот на Пеп од Коњари што го игра Ќеран задњни везни ? Тој не го бива ни за шпиц, а не па позиција да му мењаш ... :facepalm: Обрегон печен е уште на полувреме да биде избркан од Вардар, а од овие што играа во прво комотно друштво може да му прават и Љамче, Влатче, Глишиќ и Ќеран.

Вака овај од клипови гледа доста солиден комплетен играч има брзина стамина знае да контролира топка има добар шут добар со глава но колку е спихички спремен и дисцилиниран е прашајне.Според ова ми гледа како добро засилувајне
Dosta cvrst igrac, ovaj pojke za spich ko biva nego za krilo.

Што видов,Обрегон имал еден продор,но со вас сум,имам исто мислење дека е лош,не му е место.Пак потрошено време и пари за проба на неквалитетен играч.
Џонатан беше тивок а и цело полувреме беше исто без акции.Очајно треба да се смени начинот на игра,ептен млитави и неагресивни на топка.:neetaka:

Иначе доколку Хрватска отиде до финале според медиумите најдобрите 3 играчи на Динамо кои се во Франција Пјаца,Рог и Чорич најверојатно нема да играат во Скопје бидејки финалето е на 10 јули а нивниот дуел со Вардар 2-3 дена подоцна.Така да со оглед на тоа дека ке ги нема и на подготовките , ке им треба и одмор на самите играчи.
Во тој случај дечки сите да навиваме за Хрватска да стигне до финале бидејки доста ослабен ке биде Динамо барем на првиот меч во Скопје :)

Последно уредено:
Да не звучам ептен песимистички ама со овој играчки кадар Вардар да помине понатаму нема да биде доволно Хрватска да стигне до финале, туку авионот на динамо некаде на пола пат да им се расипе па да поминеме.

И во 1/4 финале да испадне Хрватска, не верувам да играат овие што им се на европско, ќе им треба одмор после тоа сигурно, дур се вратат во ритам со тренинзи.. Ама што фајде ако не им игра Пјаца, кога ги имаат Судани и Фернандез, а ние ги имаме Којашевиќ и Асани, и нормално да не заборавиме, славниот Балотели :)

И на Бате Борисов пола екипа им беше на Олимпијада кога играа со нас па во Скопје шанса не напраивме....

И на Бате Борисов пола екипа им беше на Олимпијада кога играа со нас па во Скопје шанса не напраивме....
Оваа екипа многу наликува на таа од со Бате. Само што сега имаме подобри индивидуалци што можат да извлечат потег што решава утакмица, тогаш немавме.

Така се прави бе ако ги поминеме Динамо после сме носители до крај. Поубава шанса и да сакаш нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom