Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Со шише беше удрен ако добро забележав. Нели не смее шишиња да се внесуваат на стадион? Кај е полицијата сеа да реагира? Желките се јаки само на Градски и во Парк.цА не верувам и од ФФМ (педери) да реагираат.

Мене не ми е јасно какви правила постојат во нашава лига?
Го гледам мечов и пред се споредувајќи со англија каде што со ласер да светнеш некому си баниран, тука етички напади, Попов лично го напаѓаат и плус на крај имаше и удар со предмет... некаква санкција зар не следува и зошто воопшто е продолжен мечот? :tapp:

Прво не ми е јасно како у 21 век снимката е со квалитет 480пп(ако е и толку) па добога ко со мобилен да снимаат, иако и онака немаше што да се види, мртва игра како што и одговара на Слога(за нерешено 30000 а за победа 50000евра премија, извор ццс) а уште повеќе на шкендија.

Мене не ми е јасно какви правила постојат во нашава лига?
Го гледам мечов и пред се споредувајќи со англија каде што со ласер да светнеш некому си баниран, тука етички напади, Попов лично го напаѓаат и плус на крај имаше и удар со предмет... некаква санкција зар не следува и зошто воопшто е продолжен мечот? :tapp:

Ako gi kaznat ke bidat togas ugnetuvani, provocirani, ne smee taka im ebam ligushite. Ne mi se verue i deka i u sportot e do toj stepen dojdeno

А знае ли некој зошто од првиот дел на сезоната го нема детето Петар Петковски во екипата?

Realno ako gi kaznat treba da gi izbacat od prva Liga. Ova ne e prv pat da ima problemi vo Cair. I da ne se lazeme publika co Cair ima samo radi moznosta da se navredi nekoj Makedonec. Ako treba vaka da izgubat site Ekipi pa da stane Shkendija sampion jebiga.

Me fati nervoza nemoguce e volku mizerna utakmica. Sramota na tie pari frleni da nemozes niedna akcija da naprais. Se utepaa pari kradenje lopovive.

Ај сега уште индијанциве нека почнат со националистички скандирања нека ја прекинат па и гол разлика да подобриме :D

требаше попов да му дадат да го шутира пеналот,, како и да е 0-1...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom