Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: го отепавте писето ебаве ахахахахахах
Абе еден лик одамна го немам видено да коментира, Бошето од Лисолај :icon_mrgr:
Жив ли е уште средношколскиот другар на @Tomasino ? :icon_mrgr:

Јас се знам лично со бошето, ок чоече е, жив, здрав :D

Бошето ни е записничар и делегат во ОФС Битола и те молам внимавај што пишуваш :D

Бошето ни е записничар и делегат во ОФС Битола и те молам внимавај што пишуваш :D
Порано ептен ме нервираше, после тоа омилен ми стана :icon_mrgr: Сега ми текна дека имав видено дека ја одржува страната на општинската лига на Битола :D:jeeee:

Жив,здрав,и подебел од порано..:X3:
Плус до тим лидер во Кромберг и Шуберт дотурка...:cool:(па после го сменија заради кадровски политики):D
Плус делегат,судија,секретар или со еден збор ДЕТЕ ЗА СЕ на ОФС Битола(а едно време беше во опозициониот нелегален фудбалски сојуз,па после виде дека не бива ништо од нив и се префрли кај овие другите лапачи):pos:,во слободно време тренер,прецедник,спонзор,прв оперативец и по потреба играч на ФК Лисолај од истоименото село...(онај вистинскиот ФК Лисолај,зошто две паралелни екипи се напраја со име ФК Лисолај,едните биле за СДСМ,другите за ВЕ-МЕ-Р0,Бошето се за СДСМ ако те интересира:))
Некогашен селектор на Хетрик репрезентацијата(онлајн менаџер),партал напрај таму,ги раскара сите пепел ги напрај,на релација Скопје-Битола додека не се ујклучи во играта Бошето беше ептен мирно,дојде Боѓето сите за гуша се фативме:ROFLMAO::pos:
Со еден збор успеа во животот.....курназ е,го бива стварно...
Легенда од чоече...:cool:...
Него да му оставеа раководењето со Пелистер сигурно немаше да испадниме лани...Ќе ископаше некои играчи од по селата,за разлика од оние шо ги довлечка Џокица...

Некогашен селектор на Хетрик репрезентацијата(онлајн менаџер),партал напрај таму,ги раскара сите пепел ги напрај,на релација Скопје-Битола додека не се ујклучи во играта Бошето беше ептен мирно,дојде Боѓето сите за гуша се фативме:ROFLMAO::pos:
Aу како стана селектор на репрезентацијата тогаш :pos: најслаби резултати вадеше и неколку избори по ред ги добиваше aко добро се сеќавам :pos:

ПОЧЕТЕН СОСТАВ: 90. Гачевски, 4. Мијушковиќ, 7. Љамчевски, 8. Спировски, 10. Дашјан, 11. Асани, 16. Глигоров, 17. Стојков, 21. Новак, 77. Брдаровски, 97. П. Петковски

РЕЗЕРВИ: 12. Трајчевски, 9. Блажевски, 14. Велковски, 22. Ивановски, 24. Темелков, 21. Ф. Петковски, 32. Глишиќ

Можел да го игра Глишиќ место Љамче, треба да одмори братот за у недела поважен ни е :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1445432418][/DOUBLEPOST]Мал прекин, некој инцидент ко да има...[DOUBLEPOST=1445432727][/DOUBLEPOST]Па од корнер гол, како си ја закуца типот :pos:

Последно уредено:
Цела утакмица пеат шпонско Скопје, уште си останале тешка пациентела овие :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1445433538][/DOUBLEPOST]0-2 Стојков од пенал :D
Се јавија и Мајмуни, пеат против Скопје :pos::pos::pos:
Од публика овие како се палеа, че те ебам вуста, куро вуста че ти го кладам :icon_mrgr:
Не ми е јасно само кој со кого се препуцава :icon_mrgr:

Последно уредено:
Цела утакмица пеат шпонско Скопје, уште си останале тешка пациентела овие [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:[DOUBLEPOST=1445433538][/DOUBLEPOST]0-2 Стојков од пенал :D
Се јавија и Мајмуни, пеат против Скопје [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Од публика овие како се палеа, че те ебам вуста, куро вуста че ти го кладам :icon_mrgr:
Не ми е јасно само кој со кого се препуцава :icon_mrgr:
Pa obedineta pelagonija neli gi slusase koa peea. Jasno e koj so kogo se prepucava.[emoji23]
Peat prilepcani siiptarski braka sme bile, a nivni klub se fuzirase so siiptarski, sea nzs ne mozam tuka da najdam.

I ke zaboravev da pisam ama na dvojce pulenive i so vtor sostav sme real madrid za niv.

И после кога ќе ги пецнеш дека им работат многу комплексите се љутат ебате тоа Екипа Каменковци, а Спортмедиа уште поголеми дебили, насловот мислиш се испоубиле скопјани и битолчани ова прилепчанки виделе банана и дошле да ја лапнат :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom