Абе еден лик одамна го немам видено да коментира, Бошето од Лисолајго отепавте писето ебаве ахахахахахах

Жив ли е уште средношколскиот другар на @Tomasino ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе еден лик одамна го немам видено да коментира, Бошето од Лисолајго отепавте писето ебаве ахахахахахах
Поголем хејтер на Скопјани и Комити од него немаше во минатото, како Жарко Ангеловски бешеЈас се знам лично со бошето, ок чоече е, жив, здрав![]()
Бошето ни е записничар и делегат во ОФС Битола и те молам внимавај што пишувашАбе еден лик одамна го немам видено да коментира, Бошето од Лисолај
Жив ли е уште средношколскиот другар на @Tomasino ?![]()
Порано ептен ме нервираше, после тоа омилен ми станаБошето ни е записничар и делегат во ОФС Битола и те молам внимавај што пишуваш![]()
Жив,здрав,и подебел од порано..Абе еден лик одамна го немам видено да коментира, Бошето од Лисолај
Жив ли е уште средношколскиот другар на @Tomasino ?![]()
Aу како стана селектор на репрезентацијата тогашНекогашен селектор на Хетрик репрезентацијата(онлајн менаџер),партал напрај таму,ги раскара сите пепел ги напрај,на релација Скопје-Битола додека не се ујклучи во играта Бошето беше ептен мирно,дојде Боѓето сите за гуша се фативме![]()
Pa obedineta pelagonija neli gi slusase koa peea. Jasno e koj so kogo se prepucava.[emoji23]Цела утакмица пеат шпонско Скопје, уште си останале тешка пациентела овие [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:[DOUBLEPOST=1445433538][/DOUBLEPOST]0-2 Стојков од пенал
Се јавија и Мајмуни, пеат против Скопје [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Од публика овие како се палеа, че те ебам вуста, куро вуста че ти го кладам
Не ми е јасно само кој со кого се препуцава![]()