Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро утро Комити. Вака беше пред 3 години. Можеме ли погласно, можеме ли побројно?
19.00ч „АВИОНЧЕ“ - Ново Лисиче
Разбудете се Комити,разбудете се Скопјани, разбудете се Македонци, на Вардар му е потребна голема поддршка!
Знаете кога да органзирате караван, баш од денес поефтинуваат нафтата и бензинот. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1413892684][/DOUBLEPOST]
Добро утро Комити. Вака беше пред 3 години. Можеме ли погласно, можеме ли побројно?
19.00ч „АВИОНЧЕ“ - Ново Лисиче
Разбудете се Комити,разбудете се Скопјани, разбудете се Македонци, на Вардар му е потребна голема поддршка!
Знаете кога да органзирате караван, баш од денес поефтинуваат нафтата и бензинот. :icon_mrgr:

Некои неофицијални информации кои стигнаа до мене во врска со утрешниот меч :
-Билетарата затвара во 14.30ч
-Со една лична карта може да се купи еден билет
-На билетот се запишува име и презиме од личната карта
-На врата се проверува билетот дали се софпаѓа со личната карта

Повторувам ова се неофицијални информации.

^ Ova ako e vistina jas ne stapnuvam na stadion poveke.
Neka igraat samo za redari ako im e toa celta.
Da ne praime muabet uste kolku lugje ke se vratat i ikogas poveke nema da stapnat na stadion od istite pricini....

Прво терминот ( кој демек беше ради тв пренос), па сега ова епа кој ги ебе не идам утре, ќе си ја гледам на пренос.
Вардар им е како заморче, посебно ФК се на него испитуваат и се иживуваат. Да даде господ аир да не видат сите што се инволвирани во овие опструкции, бел ден да не видат да се мачат долго време па да умрат.

Не расипувајте вака атмосфера пред утакмица бе :D И ја иначе планирав да влезам у второ, нема да стигнам од почеток да ја фатам ...

^ Ova ako e vistina jas ne stapnuvam na stadion poveke.
Neka igraat samo za redari ako im e toa celta.
Da ne praime muabet uste kolku lugje ke se vratat i ikogas poveke nema da stapnat na stadion od istite pricini....

Прво терминот ( кој демек беше ради тв пренос), па сега ова епа кој ги ебе не идам утре, ќе си ја гледам на пренос.
Вардар им е како заморче, посебно ФК се на него испитуваат и се иживуваат. Да даде господ аир да не видат сите што се инволвирани во овие опструкции, бел ден да не видат да се мачат долго време па да умрат.

А јас па планирам второ полувреме да влезам ....

Ве цитирам сите пошто другарот што пишал се шприца у вена. Ова важи само за обичната публика, не за Комити. Повелете си на Запад :D

Некои неофицијални информации кои стигнаа до мене во врска со утрешниот меч :
-Билетарата затвара во 14.30ч
-Со една лична карта може да се купи еден билет
-На билетот се запишува име и презиме од личната карта
-На врата се проверува билетот дали се софпаѓа со личната карта
.

Така е во Скопје ќе се проверува со име и презиме и ќе се контролират личните карти. А што е со неадерталците во Тетово??? Сигурен сум дека половина од нив немат македонски лични карти.

A kao ke vlezam na zapad posle 3 saat ?!
Poso do 3 na rabota sum xD
Кај Комити можеш и на 10 минути пред крај да влезеш, не се секирај. Текстот шо го пиша беше за обична публика.

Што се палите одма? Па овие мерки се против навивачите на Шкендија, да не доаѓат како предходниот пат, налик нешто на Српската Федерација во мечот против Албанија.

Стварно не ви је јасно , или се правите наудрени?

Во Тетово на билетара сигурно со бонбоњера идат и број од мобилниот оставаат.

Барале лична карта за да се осигураат дека нема да влезат Албанци. Па дај не заебавајте по сурат се гледаат од километар. Кој може да ги утне?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom