Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ќе ги има на пренос со Звезда. Плус решавачка утакмица е, мора да тепаме за да се пласираме во полуфинале.

Од колку е утре, од 15:00 или од 16:30 ??
Од 16:30.
За овој ерменецов шт оигра во средина заинтересирани лани биле и Анжи, ама којзнае зашто отишол таму у тие арапските земји. Според мене добро ќе биде вакви да носат помлади играчи од понеекспонираниве европски држави. Нека играат тука напрај ги играчиште и земи им оштета по мин 500 000 евра.

Dobar e barem spored ona od videoto ama toj bekot ni cena nema an transfermarkt.Inaku gledam borben e ke go bide za nasata liga.

Последно уредено:
Денес ќе има презентација излеа на ГРначров, Глишиќ и Глигоров.

http://sportmedia.mk/grncharov-tsrveno-tsrn-do-2017-godina-vardar-e-mojata-semejna-traditsija/

Според текстов, и тој голманот Коветиќ потпишал, само тука пишува од хрватска а ако не се лажам е словенец голманот. Исто така пишува дека ќе следат уште засилувања, кај странски се спомнуваат источните земји така да веројатно се мисли на Ерменците што ги најави екипа вчера. Покрај сите овие, ако дојдат и Стојков и Јове ќе имаме екипиште за домашни услови. Веројатно и Ловечиќ останува, така да ќе има играчи за ротација. Да почекаме неколку дена, ама според овие засилувања, изјавата на Мојсов, тренинг комплексот, ни следи светла иднина (y)

http://fkvardar.mk/ Профункционира и веб страната повторно со нов дизајн. Ајде среда среќен ден одбрале, нека е аирлија работава па да газиме следанва сеозна, само да го сменат Монтено од клупа.

Вака-така ќе направат интересен склоп на екипа во која можеме да се надеваме дека ќе ја вратат титулата. Кога се официјализира трансферот на Грне, да кажам браво за потегот (y) мислам дека идната сезона ќе имаме една од најсилните одбрани во ПМФЛ.
Но и покрај се ваква сериозна екипа не заслужува да биде водена од "големиот" фудбалски стручњак што ни е во моментов.[DOUBLEPOST=1403094271][/DOUBLEPOST]vardar-zasiluvanja-624x371.jpg

Еве ги и официјално :)[DOUBLEPOST=1403096141][/DOUBLEPOST]
Од 16:30.
За овој ерменецов шт оигра во средина заинтересирани лани биле и Анжи, ама којзнае зашто отишол таму у тие арапските земји. Според мене добро ќе биде вакви да носат помлади играчи од понеекспонираниве европски држави. Нека играат тука напрај ги играчиште и земи им оштета по мин 500 000 евра.

Си згрешил нешто во моментов почнуваат кој има Арена нека пушти

Последно уредено:
ЗНачи го пополнивме десното бековско место со Глишиќ и Ерменецов што којзнае како се чита. Хамбургерџија :D
Правилно е ваљда Хофханес Хамбарџумијан.
Фала богу земавме странец што стандардно играл за својата екипа.
Во последните 4 сезони изиграл 25,26,36 и 27 меча, а годинава и ја освоил титулата во Ерменија со Банантс. Плус репрезентативец е на Ерменија, репрезентација во подем. И без да го знаеме како играл, звучи како добро засилување

На лево засега сме со Љамчевски, и Мите Цикарски ако останал... Обавезно мора да се донесе поквалитетен играч за оваа позиција.

Павловиќ според мене ќе биде прв голман, додека втор ќе биде новиов Хрват, Матија Кобетиќ.
Овој господ знае кој е.
Сменил сто тимови во последниве 7-8 години.
http://www.transfermarkt.com/matija-kobetic/profil/spieler/42445
Секоја година нов тим, а последно бранел во Сесвете во Хрватска.

Грнчаров и Таневски во одбрана, ќе го имаме убедливо најдобриот одбранбен двоец во лигата.
Глигоров е солиден играч, полека ги комплетиравме старите играчи од средината, Деспотовски, Гроздановски и Глигоров, мада тука сепак сеуште фалат играчи. Ловречич ако го задржат нема да биде лошо.

Останува позицијата десно крило да биде пополнето, и тоа со некој екстра играч...

Нормално чекаме враќање барем на Стојков, а зошто да не и на Костовски :)[DOUBLEPOST=1403096409][/DOUBLEPOST]
Си згрешил нешто во моментов почнуваат кој има Арена нека пушти
Линк? :unsure:

Ѕвезда имаше прва шанса уште на самиот почеток, но голманчево одбрани, сега за сега доминација на Ѕвезда, кај нас Чурлинов на моменти ги изместува. Еве го составот

Attachments

• FKV.jpg
    FKV.jpg
    699,9 KB · Прегледи: 39
На лево засега сме со Љамчевски, и Мите Цикарски ако останал... Обавезно мора да се донесе поквалитетен играч за оваа позиција.

Павловиќ според мене ќе биде прв голман, додека втор ќе биде новиов Хрват, Матија Кобетиќ.
Овој господ знае кој е.
Сменил сто тимови во последниве 7-8 години.
http://www.transfermarkt.com/matija-kobetic/profil/spieler/42445
Секоја година нов тим, а последно бранел во Сесвете во Хрватска.
:)[DOUBLEPOST=1403096409][/DOUBLEPOST]
Линк? :unsure:
Цикарски го шутнале. Толку од него, ама Глишиќ е лев бек, а не десен:)
Иначе голманов го земале ради шо и бил фраер на некоја од новиве ракометарки во ЖРК и ваљда да биде заедно со нејзе:facepalm: Папучар класичен:D Само можеле кај тебе во Славија да го пратат, а не у Вардар да фаќа место на странец. Или не смееше странци во Трета лига:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom