Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
До среда ќе се знае новиот спортски директор. Јас типувам на Лазо Липоски што беше во Анжи :cool:
Па мсилам дека уште е во Анжи спортски директор.
На Јове, Липоски му е менаџер, и ако искочи тачно твојата прогноза тогаш и повеќе од сигурно е дека ќе ни се врати Јове. Мада ни ја не верувам дека Липовски би можел да ни биде нов спортски директор, многу е очигледно кој го местат за таму :)

На Јове, Липоски му е менаџер, и ако искочи тачно твојата прогноза тогаш и повеќе од сигурно е дека ќе ни се врати Јове. Мада ни ја не верувам дека Липовски би можел да ни биде нов спортски директор, многу е очигледно кој го местат за таму :)
Не им е спортски директор, на полусезона го ставија тренер да биде на екипата. Е сеа дали ќе го сменат не знам, не знам дали уопште опстанаа или испаднаа од лига.

Уште ништо не се знае.Лазо мислам дека има понуда и од ПАОК...
Би требало да се знае деновиве

Во понеделник ќе се најавеле официјално ќе се најавеле новите засилувања they said...
Кој понеделник?

Ќе сме играле пријателски со прволигаши и второлигаши од Шпанија. Од кога Кршко и Триглав играат во Шпанија? :D
http://sportmedia.mk/chetiri-kontroli-na-vardar-na-podgotovkite-vo-terme-zreche/

П.с. може нема засилувања, ама затоа сеуште има чистка на играчи. Бујчевски повеќе не е дел од Вардар.

Добра контролка ќе биде таа со Сарајево, инаку штета за Бујчевски поради административна глупост и неиграњето не успеа да се докаже, а мислам дека имаше потенцијал, но со среќа нека му е кај и да оди.

Во понеделник ќе се најавеле официјално ќе се најавеле новите засилувања they said...
Кој понеделник?

Ќе сме играле пријателски со прволигаши и второлигаши од Шпанија. Од кога Кршко и Триглав играат во Шпанија? :D
http://sportmedia.mk/chetiri-kontroli-na-vardar-na-podgotovkite-vo-terme-zreche/

П.с. може нема засилувања, ама затоа сеуште има чистка на играчи. Бујчевски повеќе не е дел од Вардар.
Да ама ќе има и втор дел од подготвкиве во Австрија па таму ваљда е можно да се играат приајтелски утакмици со екипи од Шпанија.

Сите ја смируваат топката, ќе следел бран на засилувања неделава.
Живи били па видели :)

Да се стрпиме до 22. После чистката во моментов имаме едвај 1/3 екипа, така да сигурно нема да останеме на ова. Кога ќе го видиме списокот што ќе замине на подготовки ќе коментираме, ако се остварат најавите за засилувања домашно првенство е наше, за понатака ќе видиме, за Европа секако треба време и многу работа[DOUBLEPOST=1402944587][/DOUBLEPOST]
Да се стрпиме до 22. После чистката во моментов имаме едвај 1/3 екипа, така да сигурно нема да останеме на ова. Кога ќе го видиме списокот што ќе замине на подготовки ќе коментираме, ако се остварат најавите за засилувања домашно првенство е наше, за понатака ќе видиме, за Европа секако треба време и многу работа

Vardar Liko-Fans
10 minutes ago · Edited
ФК ВАРДАР -БУЈЧЕ ЗАМИНУВА ДЕНЕС, ЛОВРЕЧИЧ УШТЕ Е ВО ВАРДАР И АКО СЕ СПОМНУВАШЕ ЗАМИНУВАЊЕ,ФКВ НЕ СЕ ОДКАЖУВА ОД МОЈСОВ И АКО СЕ СПОМНУВА ОШТЕТА 150-200 000Евра, СЕ ОЧЕКУВА НАЈВЕРОЈАТНО ВО НОВИТЕ ИМИЊА КОЈ ЌЕ СЕ АНГАЖИРААТ ДА ИМА И ЕДЕН ОДЛИЧЕН ПЛЕЈМЕЈКЕР,ИСТО ТАКА СЕ СПОМНУВА И ГОЛМАН ОД СЛОВЕНИЈА МАТЕЈ КОВЕТИЧ ,ПОДОТОВКИТЕ ЌЕ БИДАТ ВО СЛОВЕНИЈА СЕ ЗАМИНУВА НА 22 ЈУНИ , 4 КОНТРОЛКИ СО ВТОРОЛИГАШИТЕ ОД СЛОВЕНИЈА ТРИГЛАВ-27.06 И КРШКО-01.07.14 , САРАЕВО(БИХ)-04.07.14, ЗОРЈА(УКРАЈНА)-07.07.14!!!
П.С. ИСТО ТАКА СЕ НАПОМЕНУВА ДЕКА ЗА ОКОЛУ ДВЕ НЕДЕЛИ ЌЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ГРАДИ ТРЕНИНГ КОМПЛЕКСОТ НА ФК ВАРДАР!
П.С.С. БУЏЕТОТ ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ БИДЕ 3-МИЛИОНИ “ЕВРОПЕЈЦИ“ ВЕЛИ ЦЦС!!!

Последно уредено:
Чанкулов ака Меси што им го здрпавме на Работнички е играчот на кој треба да внимавате во иднина :sneaky:

Малце оф топик, да видите цртеж на дете од 6 години како честита роденден на друго дете што игра во пионерите. Вардар од раѓање !! :D
1549242_1452953514962838_277347425014025950_n.jpg

Според ЦЦС договор бил постигнат со Грне, Глишиќ, Глигоров и Љамчевски, а се воделе преговори со многу поранешни и моментални репрезентативци.
Неделава треба да се направи костурот на тимот, да не биде како другине години, на подготовки да одиме со Неловски и Ристовски :)

Чанкулов ака Меси што им го здрпавме на Работнички е играчот на кој треба да внимавате во иднина :sneaky:
Да не мислиш на Чурлинов, што дал 2 гола на утакмицава?
Ако е за него, летово си иде во Ханза Рошток, беше на проба пред некој месец и го викнале назад, со платено школство, стан и работа за татко му, значи сериозни планови си имаат за него.

Турниров што го играат децава може е квалитетен ама органзиацски некако многу слабо, прво беше највено дека ќе се игра на 16ти и тоа прво коло Звезда Вардар и требаше таа да ја има на АренаСпорт, па вчера гледам сме играле против Железничар, и да има најава дека денес играме против Звезда и дека ќе ја има на АренаСпорт таа утакмица, сега гледам играме лико вика играме против Ријека, а на фб странта стој дека во второ коло играме против Звезда, ама пошо и на АренаСпорт има најава дека денес ќе даваат пренос Звезда-Железничар значи играме против Ријека, излеа како ќе им текне така си мењаваат.

Младите загубиле од Ријека со 2-3, нашиве го најуваа на Арена, а таму денеска Динамо и Ѕвезда ги даваа, ај може со Ѕвезда ќе ги гледаме.
Се поизвесната одлука на Грне да игра за Вардар ги шокирало навивачите на Ботев и бугарската јавноста, според нив Ботев му нуделе 12.000 евра месечна плата, но Вардар реагирал прв и за Грне имало место само еден клуб:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom