Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Само една мала корекција за оној полуписмен народ што се јавува овде и треска глупости. Ако МЗТ треба да се врати каде што бил т.е. Автокоманда, тогаш Вардар каде треба да се врати пошо е спојка од два клуба Македонија и Победа ако не се лажам. И друго, салата во Аеродром е изградена исклучиво за МЗТ на почетокот на 80`те од тогашниот негов спонзор (МЗТ) кој што се додава на името на КК Скопје. И не галамете многу по форумиве кој кого ќе брка, буткајте си ја гумата за Вардар и не го мешајте МЗТ

ibra.gif

Kако ново име се најавува заменик-капитенот на Раднички Ниш и играч од средината на теренот, Саша Стојановиќ. Имам завидно интернационално искуство, настапувајќи во Холандија, Кипар и Израел. Зимово требал да оди во Партизан, ама се изјаловила работата и ете можност да пристигне во Вардар.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sasa-stojanovic/leistungsdaten/spieler_31640.html

Шо сте се заќутеле бе, мисири едни:P
Ај кога вие ништо не коментирате, ја да пишам дека во Анталија ќе играме и против овогодишниот учесник од групната фаза во Лига Европа, романски Пандури. Таман да се прилагодиме и ние за наредна сезона:icon_mrgr:

Шо сте се заќутеле бе, мисири едни:P
Ај кога вие ништо не коментирате, ја да пишам дека во Анталија ќе играме и против овогодишниот учесник од групната фаза во Лига Европа, романски Пандури. Таман да се прилагодиме и ние за наредна сезона:icon_mrgr:
Габл,Габл , мисир еден , че ти спремам Пекиншка патка , ако сакаш , молим орнитолошки лепо .... ај жити се , уше еден Србин он тхе вал , менаџери од сите страни :D Овој ако дојде ,че биде промашена инвестиција ... подобро талент некој да земат од Северна Африка , од Тинис,Алжир , Израел од кај да знам ... нека го пумпаат и ајде за некое милионче .... они си знаат ...

Вори , ех спортски директор-мисир според тебе :LOL:

Габл,Габл , мисир еден , че ти спремам Пекиншка патка , ако сакаш , молим орнитолошки лепо .... ај жити се , уше еден Србин он тхе вал , менаџери од сите страни :D Овој ако дојде ,че биде промашена инвестиција ... подобро талент некој да земат од Северна Африка , од Тинис,Алжир , Израел од кај да знам ... нека го пумпаат и ајде за некое милионче .... они си знаат ...

Вори , ех спортски директор-мисир според тебе :LOL:

упорен си ти со црнциве од африка. им го имаш меракот изглеа :cautious:
но офенс бро

Дајте бе некоја шпекулација
Сакаш шпекулација , еве од мене директно од Русија преку пријател ....

Valeri Gazaev е новиот тренер за кој се зборува , уше еден србин за жал ,
Danko lazovic и русин , Aleksandar Bugharov
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 23:27 ---
упорен си ти со црнциве од африка. им го имаш меракот изглеа :cautious:
но офенс бро
не бе , Асад у срце :LOL:

Сакаш шпекулација , еве од мене директно од Русија преку пријател ....

Valeri Gazaev е новиот тренер за кој се зборува , уше еден србин за жал ,
Danko lazovic и русин , Aleksandar Bugharov
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 23:27 ---

не бе , Асад у срце :LOL:

Сериозен си за играчиве ?? Фичо и Илчо ги донесоа ти спомнуваш двајца напаѓачи, едниот игра у Русија прва лига и според мене нема теоретски шанси да дојде у оваа вукојебина, другиот за Партизан и исто така не ми се верува дека би дошол тука.. Дај некои бекови, среден ред кажете, само напаѓачи се спомнуваат

бро јас само копи пејст шпекулација пренесувам,а знаеш шо ти е шпекулација, полувистина,извртен факт ,можно е значи дека се зборува за засилувања од овие земји,веќе е познат за оној од ПСВ србинот , сега изгледа и некој од Русија , можеби и тренер ..... :)
Сериозен си за играчиве ?? Фичо и Илчо ги донесоа ти спомнуваш двајца напаѓачи, едниот игра у Русија прва лига и според мене нема теоретски шанси да дојде у оваа вукојебина, другиот за Партизан и исто така не ми се верува дека би дошол тука.. Дај некои бекови, среден ред кажете, само напаѓачи се спомнуваат

бро јас само копи пејст шпекулација пренесувам,а знаеш шо ти е шпекулација, полувистина,извртен факт ,можно е значи дека се зборува за засилувања од овие земји,веќе е познат за оној од ПСВ србинот , сега изгледа и некој од Русија , можеби и тренер ..... :)

Па јасно ми е дека е шпекулација, ама ова е од типот на Георгиевски, Шиков, Тричковски у Вардар :D Тој србинот Стојановиќ доколку го донесат сметам дека и тоа како ќе придонесе, како и да е треба уште едно засилување во среден ред ептен сме тапа, и бекови обавезно. Титулата е наша годинава, за понатака има време. А за тренеров, уште понереално од играчиве

Па јасно ми е дека е шпекулација, ама ова е од типот на Георгиевски, Шиков, Тричковски у Вардар :D Тој србинот Стојановиќ доколку го донесат сметам дека и тоа како ќе придонесе, како и да е треба уште едно засилување во среден ред ептен сме тапа, и бекови обавезно. Титулата е наша годинава, за понатака има време. А за тренеров, уште понереално од играчиве
заборави на такво нешто , нека не си прават бајрам на мозок повеќето од Комитиве , може да бидеме квалитет од 15 милиони евра клуб засега со новиов буџет , квалитет колку просечен клуб во прва лига во Украина,Белгија,Полска,Втора Шпанска,Италија Втора, Германска Втора .... ме разбираш .... 1 милион буџет = 6 милиони вредност на екипа по квалитет .... може да ти дојдат некои во крај на кариера наши, на пример , Шиков можеби ,ама на 30 години и да останеме на прав пат како клуб да се развиваме ...

имаш еве лигиве разгледај и просек по полусезона на буџет на плати .... и од каде математика на вредност ...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/eredivisie/startseite/wettbewerb_NL1.html

Србинот е многу квалитетен играч. А треба многу да се вложи у маркетинг, да се знае кој е најдобриот клуб во Македонија и кој има навивачи во секој град у Македонија! А што се однесува до Самсоненко официјално уште се нема преставено на играчите и во јавноста?

Србинот е многу квалитетен играч. А треба многу да се вложи у маркетинг, да се знае кој е најдобриот клуб во Македонија и кој има навивачи во секој град у Македонија! А што се однесува до Самсоненко официјално уште се нема преставено на играчите и во јавноста?
не , сеуште не , но има ГОЛЕМ простор додека почне првенство .... мене најголема грижа исто ми е маркентингот ... баш ме интересира со кој потег ми почнале .... бидејќи Македонецот ти е копито тешко да го преместиш ,привлечеш .... баш ме зачуди , шо прв потег би му бил маркетингот ?! :)

Ријека со 3 милиони евра буџет успеа да стигне до ЛЕ за до каде ги исфрли Жилина и Штутгарт и каде доста солидно се претстави со екипи од најјаките лиги во Европа.
Е сега фората е што имаат тренериште на клупата, доста тежок домашен терен и 7-8 играчи бесплатно поклонети од Динамо како знак на добра воља на Мамиќ :D

Ријека со 3 милиони евра буџет успеа да стигне до ЛЕ за до каде ги исфрли Жилина и Штутгарт и каде доста солидно се претстави со екипи од најјаките лиги во Европа.
Е сега фората е што имаат тренериште на клупата, доста тежок домашен терен и 7-9 играчи бесплатно поклонети од Динамо како знак на добра воља на Мамиќ :D
Бро ако се паметни , ја си искористил врска Шалке , сигурен сум дека имаат некои квалитетни таму играли , од Динамо може да дојде некој ... ви текнува оној клубот од Молдавија или каде бевме , имаат навистина млади таленти ,да им дрпнеме ... моментално во Ерменија има навистина за ич пари квалитетни играчи во репрезентација кои играат рамо до рамо со Михтаријан од Борусија Д .... само која реклама би било искрено тоа за нас одма ... Ерменците имаат доста јака дијаспора надвор , па може и некоја реклама а ?! :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom