Сега за сега многу прашања а многу малку одговори од ФК Вардар...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква замена да доведуваме кога замената ни е во клубот уште од август, само што не добиваше шанса млад, талнтиран, брз, одличен техничар и пред се со реализаторски способности налик на Панчев тоа е нашиот Ѓешо он ќе ни донесе двојна титула во мај 100% сум сигурен.Како може да се надеваат на сериозен настап во ЛШ ако отиде Костовски и не земат некоја добра замена за него.

, сезонава Ѓешовски нема дадено гол али затоа има еден жолт добиено. 
И јас мислев нема гол дадено , али Сајбер ми кажа он ги решил Еуромилк сеа не знам еден или два гола беаКаков Панчев слаб е тој за него, сезонава Ѓешовски нема дадено гол али затоа има еден жолт добиено.
![]()

Според некои коменари на CCS,се работи за син му на Муто,а не за стариот.И Ставилеци е тргнат,Мутo нов тренер на голмани.![]()

. Сеа треба напаѓач, лев бек и замена за Мичка да донесат 
Туш Зефиќ му беше еден од помошниците на Илчо во Македонија ЃП.Веројатно е син му. Муто сега би требало да има 65/66 години
Од 2006 година.
Задоволен сум до сега. Џиџи и класи над Милевски така да очекувам напредок во играта. Сеа треба напаѓач, лев бек и замена за Мичка да донесат
Туш Зефик ќе бил помошен тренер. Имате некое инфо за типов ?? На гугл само сликава ја најдов.
![]()

Туш Зефиќ му беше еден од помошниците на Илчо во Македонија ЃП.
Сто години има типов, до пред 6-7 години играше за Треска Шишево во трета лига.
Има одлична техника, и на 40 и кусур години дури играше во трета лига ги шиеше помладите, нема шанси топка да му земат.
Има играно и кај мене во Славија
Мислам дека во Силекс го има допрено врвот, ама тоа којзнае кога било...
Играл фудбал уште пред да се родам јас![]()

Гарантирано е син му. Муто стариот е веќе добри 7-8 години во пензија.Според некои коменари на CCS,се работи за син му на Муто,а не за стариот.
Се предомислил? Изгледа Џиџи влијаел на тоа, иако не ми се верува дека туку-така се предомислил ако во Киелце му давале поголема плата.Во моментите кога се "коваше" тренерската смена во Вардар, стигна за нив уште една вест, и тоа од Полска, каде што Јован Костовски требаше да потпише за Корона Киелце. Сe беше договорено, само требаше да се минат лекарските прегледи и да се стави потпис на договорот. Меѓутоа, најефикасниот фудбалер на Вардар и во македонското првенство во последен момент се предомислил.
.
знам дека нема шанси да е твојот ама сепак пусти желбиНишто од овде. Откако пропадна турнеата некако се се олади. Знам дека дечкото што трчаше за спонзори во Мелбурн е моментално на одмор во Скопје ама не ми се верува дека ќе биде нешто. Италјанците ваљда...

Сигурно е нов газда. Нема шанси од еднаш волку промени. Сеа дали се Жабарите или тој австралиецот незнам.
Дај боже да е австралиецот на Фаранг ама тешко![]()