Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега многу прашања а многу малку одговори од ФК Вардар...

Како може да се надеваат на сериозен настап во ЛШ ако отиде Костовски и не земат некоја добра замена за него.
Каква замена да доведуваме кога замената ни е во клубот уште од август, само што не добиваше шанса млад, талнтиран, брз, одличен техничар и пред се со реализаторски способности налик на Панчев тоа е нашиот Ѓешо он ќе ни донесе двојна титула во мај 100% сум сигурен. :D

Каков Панчев слаб е тој за него :D, сезонава Ѓешовски нема дадено гол али затоа има еден жолт добиено. :D

Каков Панчев слаб е тој за него :D, сезонава Ѓешовски нема дадено гол али затоа има еден жолт добиено. :D
И јас мислев нема гол дадено , али Сајбер ми кажа он ги решил Еуромилк сеа не знам еден или два гола беа :D

Од стално бил поврзуван Џиџи со Вардар, ама никако да седне на клупата. Да го видиме како ќе се покаже. Заслужи да добие шанса.

Веројатно е син му. Муто сега би требало да има 65/66 години :)
Од 2006 година. :)

Задоволен сум до сега. Џиџи и класи над Милевски така да очекувам напредок во играта :) . Сеа треба напаѓач, лев бек и замена за Мичка да донесат :)
Туш Зефик ќе бил помошен тренер. Имате некое инфо за типов ?? На гугл само сликава ја најдов.
profile-photo-tuszefik-96x96.jpg

Веројатно е син му. Муто сега би требало да има 65/66 години :)
Од 2006 година. :)

Задоволен сум до сега. Џиџи и класи над Милевски така да очекувам напредок во играта :) . Сеа треба напаѓач, лев бек и замена за Мичка да донесат :)
Туш Зефик ќе бил помошен тренер. Имате некое инфо за типов ?? На гугл само сликава ја најдов.
profile-photo-tuszefik-96x96.jpg
Туш Зефиќ му беше еден од помошниците на Илчо во Македонија ЃП.
Сто години има типов, до пред 6-7 години играше за Треска Шишево во трета лига.
Има одлична техника, и на 40 и кусур години дури играше во трета лига ги шиеше помладите, нема шанси топка да му земат.
Има играно и кај мене во Славија :D
Мислам дека во Силекс го има допрено врвот, ама тоа којзнае кога било...
Играл фудбал уште пред да се родам јас :)

Туш Зефиќ му беше еден од помошниците на Илчо во Македонија ЃП.
Сто години има типов, до пред 6-7 години играше за Треска Шишево во трета лига.
Има одлична техника, и на 40 и кусур години дури играше во трета лига ги шиеше помладите, нема шанси топка да му земат.
Има играно и кај мене во Славија :D
Мислам дека во Силекс го има допрено врвот, ама тоа којзнае кога било...
Играл фудбал уште пред да се родам јас :)

Мислам дека беше дел од генерацијата на Силекс што во екс ју во куп една година како републички клуб им го зеде скалпот на Жељо и Сараево и дојдоа до четврт финале на купот.

Ова е одличен потег на клубот, Џиџи е тренер каков што сме немале со години. Човек кој во МКД највеќе разбира стратегија и знае да извлече максимум од играчите со кој располага. Треба да се земат играчи сега а мислам дека Џиџи има и да изненади од нафталин да извади некој копиљаци за кој не сме ни чуле а да изиграат маестрално за нас. До кај што бил тренер од анонимци правел играчи а тоа му треба сега на Вардар со оглед на буџетот и нереалните амбиции во европа што ние навивачите си ги имаме :D

Според некои коменари на CCS,се работи за син му на Муто,а не за стариот.
Гарантирано е син му. Муто стариот е веќе добри 7-8 години во пензија.
П.С. Костовски не договорил ангажман во Полска. Останува во Вардар!

Во моментите кога се "коваше" тренерската смена во Вардар, стигна за нив уште една вест, и тоа од Полска, каде што Јован Костовски требаше да потпише за Корона Киелце. Сe беше договорено, само требаше да се минат лекарските прегледи и да се стави потпис на договорот. Меѓутоа, најефикасниот фудбалер на Вардар и во македонското првенство во последен момент се предомислил.
Се предомислил? Изгледа Џиџи влијаел на тоа, иако не ми се верува дека туку-така се предомислил ако во Киелце му давале поголема плата.

Вардар од еднаш има пари и за Грозадановски? Костовски се врака. Џиџи тренер? Хм, дали конечно имаме НОВ газда?

Сигурно е нов газда. Нема шанси од еднаш волку промени. Сеа дали се Жабарите (Орце ) или тој австралиецот незнам :) .
Дај боже да е австралиецот на Фаранг ама тешко :)

Ништо од овде. Откако пропадна турнеата некако се се олади. Знам дека дечкото што трчаше за спонзори во Мелбурн е моментално на одмор во Скопје ама не ми се верува дека ќе биде нешто. Италјанците ваљда...
знам дека нема шанси да е твојот ама сепак пусти желби :D

Сигурно е нов газда. Нема шанси од еднаш волку промени. Сеа дали се Жабарите или тој австралиецот незнам :) .
Дај боже да е австралиецот на Фаранг ама тешко :)

Ништо од овде. Откако пропадна турнеата некако се се олади. Знам дека дечкото што трчаше за спонзори во Мелбурн е моментално на одмор во Скопје ама не ми се верува дека ќе биде нешто. Италјанците ваљда...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom