Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку Жан Мановски и Дарко Ѓурчиновски се позајмени на Скопје, а Владимир Неловски на Тиквеш...
Истотака нешто што не ме израдува баш, Андреј Ацевски позајмен на Маџари Солидарност :(

Инаку Жан Мановски и Дарко Ѓурчиновски се позајмени на Скопје, а Владимир Неловски на Тиквеш...
Истотака нешто што не ме израдува баш, Андреј Ацевски позајмен на Маџари Солидарност :(
Секогаш треба да се има барем по 10-15 играчи позајмено... така се коваат патики за следна година искуство!

Дечки, возот за утре во 7:30 или во 8:00 трга?
http://mztransportad.com.mk/dokumenti/RED NA VOZENJE DZEPEN 2011-2012.pdf
Според ова трга во 8 и 5 минути...
Распоредов им е хаос малце, ништо неможе да се прочита убаво...
Стигал во Кичево во 10 и 12 хахаха, тоа до 12 неможе да се доклацка па камоли за 2 саати...

Па не е срамота да се украде нешто од најдборите така smokey_the_kid :D

momentalno lebdat na 7mo nebo posle toa sto napravija ne go cackaj moze da padnat :D
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:48 ---
Toj sto ke ide so voz vo 7ipol na zeleznicka i gotovo u 8:05 trga vozot se patuva dva saata do dva ipol taka mi kazaa edni grofici od Kicevo

Абе толку е и јас ви пишав 10:30 до 11 најкасно може да сте во Кичево.
Туку не ви е рано?

Абе толку е и јас ви пишав 10:30 до 11 најкасно може да сте во Кичево.
Туку не ви е рано?
Не е рано,треба да има време да се посети некоја кафана и да видиме некои Кичевчанки :P

Па не е срамота да се украде нешто од најдборите така smokey_the_kid :D
Не бе,Гробари и Делије се подобри од ФИрма :)
--- надополнето: 18 август 2012 во 21:05 ---
momentalno lebdat na 7mo nebo posle toa sto napravija ne go cackaj moze da padnat :D
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:48 ---
Toj sto ke ide so voz vo 7ipol na zeleznicka i gotovo u 8:05 trga vozot se patuva dva saata do dva ipol taka mi kazaa edni grofici od Kicevo
Не се дигај многу,од твоите Винари и ЦПБ сме 3 пати подобри ;)

Имало гужви во Кичево, меѓу Комити и ваљда албанското население... Знае некој нешто повеќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom