Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, ај, ај... Се се прави во 5 до 12 па се чудиме после :tapp:
Наместо да го кренеме просекот оваа сезона... сега да речеме 1 000 души што планираат да одат утре на Запад дали 100 знаат дека ќе нема карти пред влез..Па и тие што знаат како мене сигурно нема да одат до Карпош денес само за карта ако немаат работа и не поминуваат натаму.. o_O Па има луѓе што одат од Драчево, Илинден од цело Скопје и од каде се не, па треба 2 саати да утепаат за карта :rolleyes: Чиста утка ќе биде ова али ајде, такви се правилата...само треба порано да се каже и зар ова ќе важи низ сите стадиони во Македонија o_O Ајде ќе ги чекаме членските, до тогаш снаоѓање :D утре на Југ ќе идам нема шанси да одам 10 км само за карта :icon_lol:

i ti go tupis ako ne ti se ide na zapad ne doagjaj! svarno ste ligushi ej ne mi se veruva, ke dojdete utre nakaj 5 i gotovo ako tolku nemozete da dojdete idete si na jug i kraj nema sto na zapad da barate koa veke tolku vi smeta pola saat porano da se dojde
--- надополнето: 11 август 2012 во 18:19 ---
Брат не е проблем тоа, проблем е НЕИНФОМИРАНОСТА!

Управата не дава никаков напор да ги информира луѓето. Нека излезат со соопштение нека кажат што како. Кој имбецил се согласил на нешто вакво незнам. Па зар луѓево што ќе си дојдат на утакмица нема да можат да купат карта од билетарата пред стадион (зборам за тие што се обична публика)?
Нигде не ни има известување дека карти ќе има само во тобако ни ништо.

Ние ќе информираме за тие што се навивачи, али за другите и тешко нас.

Не сме мало гратче кај што една вест се шири за 5 минути, треба убаво да се инфомира народот. Според мене ова ќе влијае трагично за Вардар, пошто на трибини нема да има повеќе од 300 души сосе нас.

okolu upravata da ama za toa utre sto nemozat da dojdat porano pola saat da zemat karta od fan shop ne me jebi me iritira na gotovo se ceka se epa ne ide toa , fan shopot zosto e otvoren , karti prodavanje na ulica nema vise zabraneto e toa...

okolu upravata da ama za toa utre sto nemozat da dojdat porano pola saat da zemat karta od fan shop ne me jebi me iritira na gotovo se ceka se epa ne ide toa , fan shopot zosto e otvoren , karti prodavanje na ulica nema vise zabraneto e toa...
Не спомнав ништо јас за запад :)
А и погоре повеќе критикуваат дека не е кажано на време. Па имаше цела недела, друго е кога имаш цела недела за карта а друго е во последниот ден :D
Има начини за ова, ќе се снајдеш ќе соберете пари цело маало и еден ќе купи ако му фаќа патот натаму. Или па ќе му дадеш пари на некој што живее поблиску :icon_lol:
Проблем и тоа што мене ми смета е што се кладам дека 70% што ќе дојдат таму нема да имаат поим дека нем да има карти и знам дека ќе биде калакурница.
Да се кажеше на време, и пак ако некои плачеа е тогаш немаат никакво право, али вака неможе да им се замери на тие што се лутат :)
Али тоа е само за овој меч, после со членски ќе се реши, само прашање е колку луѓе ќе дадат пари одма...
И тоа кај што е напишано дека без членски нема да се влага е само една реченица од вест на нашиот сајт. Такво нешто треба да се потенцира негде и со здебелени букви и фонт 28938891239 ако треба. Секако и на утрешнава утакмица треба да се нагласи повеќе пати за да знаат луѓето да не се чудат после.

90% осд мојата нервоза иде кон управата и нивното решение да се согласат ТОБАКО да им ги продава влезниците. Нема да плукам пред време, пошто може имаат некое алтернативно решение и ќе има влезници за обичнатан публика и во билетарата. АМа ако стварно сите влезници ќе се продават само во ТИБАКО ондак нека се гонат во три лепе пичке материне...

i ti go tupis ako ne ti se ide na zapad ne doagjaj! svarno ste ligushi ej ne mi se veruva, ke dojdete utre nakaj 5 i gotovo ako tolku nemozete da dojdete idete si na jug i kraj nema sto na zapad da barate koa veke tolku vi smeta pola saat porano da se dojde
--- надополнето: 11 август 2012 во 18:19 ---

Другар на нашиот форум имаше напишано дека карти ќе се продаваат петок и сабота , немаше ништо напишано за утре ;) Имаше и еден прашано дали ќе се продаваат утре никој не му одговори, секој не е во можност денес да оди до карпош за карта ;) не ми беше муабетот за Комити колку за обичната публика.... па да му ебам матер, татко ми сака да оди утре на утакмица од каде да знае дека треба да купи карта од Тобако ???!!! Човекот си е научен да си купи од билетара каде што секаде е и нормално или пак од семкарите , продаваат и они карти некогаш... Ако не купи татко ми карти од пред стадион или на билетара каде треба да купи? Во кафана, или по трафики ли да иде? Како да знае кога никој не информира? Јас одам на Јужна затоа што не сум можел денес да одам ;) а дека ќе се продаваат утре карти никој немаше кажано :cool:

Другар на нашиот форум имаше напишано дека карти ќе се продаваат петок и сабота , немаше ништо напишано за утре ;) Имаше и еден прашано дали ќе се продаваат утре никој не му одговори, секој не е во можност денес да оди до карпош за карта ;) не ми беше муабетот за Комити колку за обичната публика.... па да му ебам матер, татко ми сака да оди утре на утакмица од каде да знае дека треба да купи карта од Тобако ???!!! Човекот си е научен да си купи од билетара каде што секаде е и нормално или пак од семкарите , продаваат и они карти некогаш... Ако не купи татко ми карти од пред стадион или на билетара каде треба да купи? Во кафана, или по трафики ли да иде? Како да знае кога никој не информира? Јас одам на Јужна затоа што не сум можел денес да одам ;) а дека ќе се продаваат утре карти никој немаше кажано :cool:

Centar :)

Za Komiti zboram ja ete go fan shopot i toa e toa a za jug u tobako si ima greska na upravata e sto nema izvestuvanje i na TV nema nisto anemicno e

Centar :)

Za Komiti zboram ja ete go fan shopot i toa e toa a za jug u tobako si ima greska na upravata e sto nema izvestuvanje i na TV nema nisto anemicno e

Немам јас ништо против да се продаваат карти во фан шопот, не знам дали ме разбираш, само што немаше напишано дека ќе се продаваат и на денот на утакмицата, затоа морав за на Југ да земам....Грешката е што како да знае обичната публика дека треба да најде карти од тобако, а нема да има пред стадион... Не можат сите преку интернет да се информираат :) Варојатно ме разбра што сакав да ти ојаснам :)

Ќе видиме како ќе оди работата, не сум јас компетентен да дадам известување за тоа што е работа на управата и само они го знаат. Кажано е само тоа дека карти ќе има само во Тобако.
Дали како упрва ќе имаат некое алтернативно решение незнам.
Затоа треба да искочат и да кажат, ако ништо друго бар на страната на клубот нека се напише.
Инаку не знам дали си знаел, и за ланската сезона картите беа од Тобако, односно ги принтаа како и за дуелот со Бате во Билетарата на Градски. Да не не е точно тоа дека нема да работи Билетарата, а тоа што останува Тобако е во ред засега, иако мислам дека треба да бидат брендирани, а не истите и за концерт на Сека Алексиќ и натпревар на Вардар.

I vie nezdravi... Prasajte go Pance kaj ima diskont za pijaloci a ne karti... Ednas mu dadoa da prodava karti i gleas pance so edno bure vino vo park :D

а во тобако ќе има карти за запад ??
За утре НЕ. А мислам дека ни за понатаму нема да има, единствена "карта" за Запад ќе биде членската.
Членските ќе бидат со бар код, и нема да бидат со име и презиме ниту пак кога ќе се купува членска ќе се оставаат податоци како досега. Причината е позната, ако има инциденти и имаш членска на твое име и си ја искуцал тој ден автоматски стануваш осомничен... :D

Смешки живи е со новиов стадион и правилава кои очигледно важат само за нас пошто само ние имаме стадион со читач на бар кодови. Направија стадион по Европски терк, воведуваат некои смешни правила наложени со закон а првенството е за жалење. Место да земат еден пренос да направат да има, они на сосема трети работи се насочуваат.

брукааааааааааааааа. Па како да зеам ја карти сега. Утре пред утакмица се враќам од дојран. Безвезно е ова. Само тие што го читаме форумот комити знаеме за ова ( ни таму не е пишано како шо треба пошо мислев дека ќе има карти за запад во тобако ). Утре на фонтана ќе биде хаос пошо никој нема да има карти...
А па управава е посебна приказна. Како може да не им работи билетарата ?? Утре јужна максимум 500 души ќе има...

брукааааааааааааааа. Па како да зеам ја карти сега. Утре пред утакмица се враќам од дојран. Безвезно е ова. Само тие што го читаме форумот комити знаеме за ова ( ни таму не е пишано како шо треба пошо мислев дека ќе има карти за запад во тобако ). Утре на фонтана ќе биде хаос пошо никој нема да има карти...

Mladicu imas li drugari vo sk ti ?

хахах имам имам грешно се изразив :D . Ама ако не прашав утре у 7.30 ќе отидев у тобако да си купам карти за утакмица и ќе се шокирав :D

Epa ok e cim imas , prati gi da zemat karta i gotovo :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 19:49 ---
I vie nezdravi... Prasajte go Pance kaj ima diskont za pijaloci a ne karti... Ednas mu dadoa da prodava karti i gleas pance so edno bure vino vo park :D

Dosta trkalas gevreci ti be :D Si iam vino ja ne mi trebaat tugji pari da pijam a toa so kartite , falese 100ce , koj znae moze mi padnalo zal pa sum dal gaga :D
--- надополнето: 11 август 2012 во 19:56 ---
Eve vaka toa izglea

Saber Riderkarta1.jpg

Ајде едно известување кое треба сите да го прочитате, пошто не сум сигурен колку од вас знаат.

Од нашиот форум:

Пошто знам дека не многу од членовите го посетуваат форумот, да ви дадам тука едно објаснување во кратки црти:

-ОД ГОРЕ НАВЕДЕНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА УТРЕШНИОТ МЕЧ НЕМА ДА СЕ ПРОДАВААТ КАРТИ ПРЕД СТАДИОН. СИТЕ ШТО ЌЕ ОДАТ НА ЗАПАД ТРЕБА ДА СИ КУПАТ КАРТА ОД ФАН ШОПОТ. ЗАТОА ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ КАРТА НА ВРЕМЕ, ПОШТО НЕМА ДА ВЛЕЗЕТЕ. ФАН ШОПОТ ЌЕ РАБОТИ И УТРЕ ОД 12.

-СКОРО СИГУРНО КОЈ НЕМА ДА КУПИ ЧЛЕНСКА НЕМА ДА ИМА ПРАВО ДА ВЛЕГУВА НА ЗАПАД (освен ако не се решат да штампаат карти за запад кои ќе се продаваат во тобако). ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА КАРТИ ПРЕД СТАДИОН.

Овие одлуки за жал ќе бидат поразителни за нас, но според новите закони тоа е...
Само незнам зошто само за нас важи ова, па зар на другите стадиони ќе важи нешто вакво?
Подобро да избегаме и ние ко Работнички, да си играме во Ѓорче пак:tapp:
Нека не те чуди зашто другите клубој низ државава овака практика со картеве не функционира, еве еден пимер у Тетово стадионот е отворен 24 саата да речемо вратете са широм отворени секогаш и когај сакаш можеш да влезеш ич нека не те чуди ова е вистина, има само когај се игра утакмица на врата, полиција или редари што проверуа, паралелно со тоа у Битола стадионот под тумбе кафе да биде парадоксот поголем уопште нема ни врате, жално но вистинито не дека некого сакам да навредим нема врска тоа е реалноста права руина е стадионот, за другиве не ни зборим ужас невиден и после ти како сакаш да фунционира свегде исто, трај речи добро е што го имамо и Филип втори тоа ни е само светла точка и гордост наша општо на цела Македонија и македонската фудбалска јавност у целина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom