Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
[quote="Saber Rider, post: 5000550, member: 10378"]6-та е друже :D

Славјето може да почне а? :icon_mrgr:

До крај ни е доволна само една победа за да ја кренеме титулата. Една победа во преостанатите 4 меча :D

Шампионе, шампионе але але але алеееееееее ВАРДАРЕ![/quote]

7ма бе брат кога може и Партизна и Ѕвезда и хајдук и Динамо да си ги рачунаат титулите од Југославиа освоени зш и ние да не ја рачунаме таа една :D

[quote="Saber Rider, post: 5000550, member: 10378"]6-та е друже :D

Славјето може да почне а? :icon_mrgr:

До крај ни е доволна само една победа за да ја кренеме титулата. Една победа во преостанатите 4 меча :D

Шампионе, шампионе але але але алеееееееее ВАРДАРЕ!

7ма бе брат кога може и Партизна и Ѕвезда и хајдук и Динамо да си ги рачунаат титулите од Југославиа освоени зш и ние да не ја рачунаме таа една :D[/quote]
Нормално дека ќе си ја броиме. Кога може Јуве да си ги брои тие две титули доделени на Интер, може и Вардар да ја рачуна титулата што му ја одзема субјективниот белградски суд!

Абе си ја бројам јас таа титула, ама не зборам за Југославија овде, си рачунам титулите во Македонија. Било што било во СФРЈ, минато време :icon_mrgr:

Абе си ја бројам јас таа титула, ама не зборам за Југославија овде, си рачунам титулите во Македонија. Било што било во СФРЈ, минато време :icon_mrgr:
Утре у колку тргаме со кортеото до Кратово ? :pos::pos:

Кога ти викав јас да тргнеме уште во средата или четвртокот, сега ќе си слушаме на радио :icon_mrgr:
Абе па у 7 да тргенем сабајле ќе стигенме до кај 4 у Кратово :) ајде кој сака може да ни се приклучи сабајле у 7 поаѓање :pos::pos:

Ке биде јако утре за накај Кратово:),со душа ја чекам долго очекуваната титула ! Имаш Вардар тии верни Комитии,каде одите ние со вас сме ,напред Вардарееее:vozbud:

Значи на кој му се иде утре нека дојде на Железничка ќе се снајдеме сигурно нема да ве оставиме. Ако има доста што немаат превоз едно комбе е 5500 за 16 души па ако ви се иде стварно утре сите на железинчка :)

Да не памти некој колку платија за такси тие што отидоа минатиот пат пошто немаше место во автобусите?

Абе,а за нас гревовите што нема да можеме да идеме до Кратово да си прашам,дали ќе има некоја прослава после у град,ако се земе титула ? :D

Абе,а за нас гревовите што нема да можеме да идеме до Кратово да си прашам,дали ќе има некоја прослава после у град,ако се земе титула ? :D
Ајде да нема... Ако земеме јас директно од Кратово фаќам такси и доаѓам у Скопје да славиме!

И јас останувам, се мучев два дена превоз да најдам и на крај гледам дека само 80 денари сум имал :pos:
Епа нека изиграат нерешено, да славиме во среда :icon_lol:

Пријатели и пешки ќе одам ако треба... После 9 години Титулаа, дојде моментот!

Брее само Македонско радио неможам да го пуштам онлајн :(
--- надополнето: 13 мај 2012 во 16:51 ---
Успеав да откопам едно радивце, сега немам гајле :icon_mrgr:
--- надополнето: 13 мај 2012 во 16:56 ---
ГООООООЛЛЛЛЛ
ФИЛИП ИВАНОВСКИ 0-1!

Дајте некој линк да слушаме на радио
Све да им е*ам на овие од ФФМ идиотите ја даваат Турново какви идиоти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom