Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Металург тепаше и доаѓа на -10 :)
Остануваат ушт седум кола до крај.
Ни следува дуел во Прилеп кој МОРА да го добиме, со веќе испаднатиот 11 Октомври.
Во меѓувреме го имаме еден од најголемите предизвици сезонава, дуелот со Ренова, кој мора да го добиеме.
Битно е први да дадеме гол, или воопшто да дадеме гол пошто со 0-0 си ги пакуваме куферите...
Лошото е што оваа сезона во 4 дуели во Тетово, за 360 минути дадовме само еден гол и тоа против Шкендија.
Со Ренова и Шкендија немавме многу шанси, а со Тетекс имавме милион и во двата дуели ама кога не сака не сака...
Истотака во овие 360 минути не примивме ниту еден погодок.
Мора да се запне од почеток. Да се оди на брз гол, па дури и да примиме гол од контра, ништо страшно бидејќи со гол во следните минути повторно сме во игра...

Има некое инфо што се случува со Оса?

Ни следува дуел во Прилеп кој МОРА да го добиме, со веќе испаднатиот 11 Октомври.
Во меѓувреме го имаме еден од најголемите предизвици сезонава, дуелот со Ренова, кој мора да го добиеме.
Битно е први да дадеме гол, или воопшто да дадеме гол пошто со 0-0 си ги пакуваме куферите...
Лошото е што оваа сезона во 4 дуели во Тетово, за 360 минути дадовме само еден гол и тоа против Шкендија.
Со Ренова и Шкендија немавме многу шанси, а со Тетекс имавме милион и во двата дуели ама кога не сака не сака...
Мора да се запне од почеток. Да се оди на брз гол, па дури и да примиме гол од контра, ништо страшно бидејќи со гол во следните минути повторно сме во игра...

6 кола има до крај :)

11 Октомври Г
Работнички Д
Силекс Г
Ренова Д
Шкендија Г
Металург Д

Brate koga ke ni gi platat i nas avtobusite sekade odime isto kako i vie !Znaci ako ima avtobus ke si odiem so ima vrska zabranaat toa e samo pokritie na ffm i mvr i na grupite za da ne odat vo gosti kaj alnacite i tie kaj nas
Inaku za sliki imas tuka nesto
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227797170605906.91564.100001268743755&type=3
uzivaj :drk:
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:26 ---
ps.doloreks za toa ti zboram celo vreme deka bez jaki nasi timovi nisto ne biva od ligata za dzabe e se i pari i titula i t n ..
Баш за во Кичево се идеше во сопствена режија кој со воз кој со кола. Иако имаше забрана се организиравме отидовме 60 души плус минус. Само колку да ти кажам пошо глеам мешаш нешто платени автобуси ова она.

Баш за во Кичево се идеше во сопствена режија кој со воз кој со кола. Иако имаше забрана се организиравме отидовме 60 души плус минус. Само колку да ти кажам пошо глеам мешаш нешто платени автобуси ова она.
Друже на кого му објаснуваш, 20 гостувања имаат на фудбал од осамостојување на Македонија, од кои 99% им се во Скопје со платен превоз од управа и до Прилеп или во Кичево.
Они немаат ниедна гостување годинава на фудбал, ама затоа имаа платен превоз до Скопје за да го рушат Хари:facepalm:

Друже на кого му објаснуваш, 20 гостувања имаат на фудбал од осамостојување на Македонија, од кои 99% им се во Скопје со платен превоз од управа и до Прилеп или во Кичево.
Они немаат ниедна гостување годинава на фудбал, ама затоа имаа платен превоз до Скопје за да го рушат Хари:facepalm:
За нив ич кур не ме боли ама да не ми шири дезинформации тука за платено гостување коа врска си нема, иначе нека си трола колку сака.

За нив ич кур не ме боли ама да не ми шири дезинформации тука за платено гостување коа врска си нема, иначе нека си трола колку сака.
И на првиот меч во Кичево плаќавме по 100 денари за карта, слично како и на гостувањето кај Ренова (и тие што имаме членски плаќавме)
А и на секој домашен меч се наплаќа карта.
Нормално за тие со членска која чини 1000 денари им е гага на домашен.
Нив членската им е 150 :pos:
А карта мислам дека никогаш не плаќале.
Лани направија на ракомет карта да им биде 20 денари и никој не им доаѓаше на мечевите...

Најтешко гостување ќе ни биде ова во прилеп против испаднат тим они мотивирани а нашите играчи како веќе да ја просалвиа титулата а ние мора да го добиеме тој меч ама ако играат како против турново тешко дека така ќе победиме.
А за со Ренова мора да притиснеме уште од прва минута дадеме ли гол одма ќе се свртат работите во наша полза

Бтв имаме нов графит :D
579240_3788586396665_1337234596_33520640_768598019_n.jpg

Криво ми е што морав долги постови да бришам на кој било вложено труд, ама провокации во туѓи фан клубови не се дозволени, сиктер :)
--- надополнето: 22 април 2012 во 21:48 ---
Бтв имаме нов графит :D
579240_3788586396665_1337234596_33520640_768598019_n.jpg
Коа сме веќе кај графитите, започнавме со акција за украсување на Скопје :) Утре во 9 на фонтана, ќе се црта нов графит, а планирани се уште десетина минимум, приклучете се на акцијата :)

Ако е покрај кеј,тешко дека ќе издржи 1 недела....
На последнта зграда е, на патот од кај жабар до стадион :)
Познавајќи ја навивачката култура во Скопје, за жал очекувам брзо сда биде ишкртан.
Инаку во живо е и поубав графитов :)

Криво ми е што морав долги постови да бришам на кој било вложено труд, ама провокации во туѓи фан клубови не се дозволени, сиктер :)
--- надополнето: 22 април 2012 во 21:48 ---

Коа сме веќе кај графитите, започнавме со акција за украсување на Скопје :) Утре во 9 на фонтана, ќе се црта нов графит, а планирани се уште десетина минимум, приклучете се на акцијата :)
Јас од кога зборам за кај мене во населба дека има убави места за цртање графити, ама никој не ме рецка! :D
Ако сака некој нека ме контактира да се организираме.

Јас од кога зборам за кај мене во населба дека има убави места за цртање графити, ама никој не ме рецка! :D
Ако сака некој нека ме контактира да се организираме.
Пиши ми пп кај се наоѓаш и слично ќе ти кажам што е и како е има веќе договорено повеќе локации па ако е прикладна и твојата зашто да не :)

Иначе не знам дали сте информирани али излегоа фантомки...
576732_3568865616511_1119066971_33324110_1907883681_n.jpg

Ако е покрај кеј,тешко дека ќе издржи 1 недела....

Ajde da vdime kolku ke izdrzi
--- надополнето: 23 април 2012 во 15:09 ---
На последнта зграда е, на патот од кај жабар до стадион :)
Познавајќи ја навивачката култура во Скопје, за жал очекувам брзо сда биде ишкртан.
Инаку во живо е и поубав графитов :)

Najbolji e , a ke se cuva grafitov kako oci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom