Фан Клуб: Валенсија

одлично за валенсија засилување :smir:
на тој начин може да им украдеме некоја звезда од тимот или виља или силва...
сепак чичо перез не се лесно откажува од своите трансфер цели :helou: и на тој начин сега валенсија би скрпила некој ќош од многуте долгови, не за друго и самите директори рекоа дека ако се најде замена за виља зимото може и ќе го продадат :wink:

Алехандро Домингез од Рубин Казан денес треба да ги помине медицинските прегледи и како слободен играч да потпише за Валенсија.
Многу паметен потег на управата. Со оглед на долговите, оваа сезона направија одлични трансфери. И тоа како беше потребен фудбалер кој може да ги пополни позициите на Силва и Мата.

Браво браво Домингез е одличен играч и тоа како може да и помогне на Валенсија во борбата до крајот на сезоната. Плус ќе може да игра и Куп на Уефа(барем мислам дека тие што играле во Лига на Шампиони можат да играат оваму).

Браво браво Домингез е одличен играч и тоа како може да и помогне на Валенсија во борбата до крајот на сезоната. Плус ќе може да игра и Куп на Уефа(барем мислам дека тие што играле во Лига на Шампиони можат да играат оваму).

Не, по иста капа се, некој ако играл у ЛЕ неможе да игра у ЛШ и обратно :smir:

Не, по иста капа се, некој ако играл у ЛЕ неможе да игра у ЛШ и обратно :smir:
може ама само по еден играч ако се сеќаваш лани со реал што се случи кога ги зедоа Лас и Хунти... само Лас го пријавија за Хунти страдаше поради тоа и не играше со лузерпул... :smir:

Нека му е со среќа на Местаља...

vip15dic2009.jpg_891729700.jpg

Само еден човек може да плати толку. Добро знаете кој е. :tv:
Знаеме.:tv:
sulaiman-al-fahim_802874c.jpg

Iceboy напиша:
А со оглед на тоа дека вас ни за жива глава нема да ви го дадат, остануваат опција Јунајтед, Барса или евентуално овие Арапиве од Сити:toe:
На к*р ли ќе го ставиме бе?Нека иде кај што сака сега,кога дававме 40 мил,они бараа 50,епа сега кога ќе го продадат за околу 30 нека се гризат за гз.

П.С сакам у Сити да иде.

Само еден човек може да плати толку. Добро знаете кој е. :tv:
А со оглед на тоа дека вас ни за жива глава нема да ви го дадат, остануваат опција Јунајтед, Барса или евентуално овие Арапиве од Сити:toe:

Штом летото не дојде, тешко дека сега, затоа што веќе се потрошија пари за напаѓач, и не верувам дека уште ќе се фрла. Јас мислам дека во Јунајтед ќе отиде.

А и штом се донесе овој Домингез, и тоа за без пари, повеќе од веројатно е дека Виља ќе ја напушти Валенсија. Можеби уште во зимскиот преоден рок.

Штом летото не дојде, тешко дека сега, затоа што веќе се потрошија пари за напаѓач, и не верувам дека уште ќе се фрла. Јас мислам дека во Јунајтед ќе отиде.

А и штом се донесе овој Домингез, и тоа за без пари, повеќе од веројатно е дека Виља ќе ја напушти Валенсија. Можеби уште во зимскиот преоден рок.

Епа реално ако правиме муабет и јас очекувам Виља да отиде во Англија најверојатно во Јунајтед. Некако наједноставна ми зигледа опцијата со оглед на тоа дека на Јунајтед очајно им треба уште еден напаѓач, а Барса и Реал такви проблеми си немаат.

може ама само по еден играч ако се сеќаваш лани со реал што се случи кога ги зедоа Лас и Хунти... само Лас го пријавија за Хунти страдаше поради тоа и не играше со лузерпул... :smir:
А ти само мислиш дека си многу паметен а уствари појма немаш , Портсмут и Ајакс играа у лига шампиони ?

Супер резултат по прво полувреме.
Како му отече јаболчницата на Албелда кога го плесна Скули...страв ме фати :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom