Фан Клуб: Валенсија

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
нека влезе "риперов", само што лошо ќе помине :)

Колку и да се луди овие Лудогорец не верувам дека ќе поминат преку Валенсија. :ROFLMAO:

иначе картите уште пред 2 дена биле распродадени.
Ке поживеем, па ке видим како ке стане.:) И аз мислим, дека вие (Валенсиja) сте фаворити, но и ние си имаме поне 35-40 % шанси.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ке поживеем, па ке видим како ке стане.:) И аз мислим, дека вие (Валенсиja) сте фаворити, но и ние си имаме поне 35-40 % шанси.
+Валенсија ја има предноста што прво се игра во Софија, иначе среќно (y)
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугарија :) на чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.

да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија :ROFLMAO:

This is not a card. Neither is this a club. This is a pride.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
списокот на играчи што ќе одат да ја "освојат" Бугарија :) на чело со генералот Пици:
Guaita, Alves; Joao,Barra,Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà; Portu, Oriol,Fuego,Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli; Jonas, Vargas,Paco.

да не заборавам да се пофалам, дека ми стигна "членската" картичка од Валенсија :ROFLMAO:

Честито! И јас ја чекам :)
За колку време стигна?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
За колку време стигна?
околу 20 дена :)[DOUBLEPOST=1394548611][/DOUBLEPOST]
За колку време стигна?
дај преведи го ова ти си подобар со шпанскиов :D
AQUI DENTRO ESTA TU PASION. >Тука е вашата страст,
TU ORGULLO. > вашата гордост,
TU EMOCION. > вашата емоција,
TU COMPROMISO. --- -
TODO UN SENTIMIENTO.----
Y UNA FORMA DE VIDA. ова е начин на живот(?!)

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218

Jaс сум од фан клубот на Реал Мадрид, но ЧЕСТИТО!

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
околу 20 дена :)[DOUBLEPOST=1394548611][/DOUBLEPOST]

дај преведи го ова ти си подобар со шпанскиов :D
AQUI DENTRO ESTA TU PASION. >Тука е вашата страст,
TU ORGULLO. > вашата гордост,
TU EMOCION. > вашата емоција,
TU COMPROMISO. --- -
TODO UN SENTIMIENTO.----
Y UNA FORMA DE VIDA. ова е начин на живот(?!)
Тука некаде :)

Овде внатре е твојата страст, гордост, емоција, оддаденост.

Ова todo un sentimiento секогаш ми било тешко да го преведам на македонски, дека ние немаме таков израз па мора да користиме чувство.

И на крај да, начин на живот. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
Па sentimiento секогаш и како чувство го преведуваа на сериите, и тука и на Пинк кога ги гледав. Xaxa. Од таму научив многу шпански зборови, па дури и јас знаев да го преведам ова. :D Пак да им се смеете на серитие. :D

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Па sentimiento секогаш и како чувство го преведуваа на сериите, и тука и на Пинк кога ги гледав. Xaxa. Од таму научив многу шпански зборови, па дури и јас знаев да го преведам ова. :D Пак да им се смеете на серитие. :D
Знам дека sentimiento е чувство, но во изразов не одговара :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
26.487
ууууууууууууууууууууууу браво .......
ја уште сум фан од пред телевизор,(еден дрес се канев да го купам 6 месеца и таман се решив го продадоа играчот :( )[DOUBLEPOST=1394570751][/DOUBLEPOST]Добро е,до сега не има 3-ца активни фанови на Валенсија ;)
@Atso ти планираше да идеш у Бугарија ????

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
ууууууууууууууууууууууу браво .......
ја уште сум фан од пред телевизор,(еден дрес се канев да го купам 6 месеца и таман се решив го продадоа играчот :( )[DOUBLEPOST=1394570751][/DOUBLEPOST]Добро е,до сега не има 3-ца активни фанови на Валенсија ;)
@Atso ти планираше да идеш у Бугарија ????
па да ти кажам искрено бев 70-30 за да идам, али не успеав да убедам некои другари да идат... утакмицава е у сред недела (четврток)
брзо се распородале и картите, така да ништо :( штета кој знае за колку време пак ќе дојде Валенсија на овие простори

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
26.487
па да ти кажам искрено бев 70-30 за да идам, али не успеав да убедам некои другари да идат... утакмицава е у сред недела (четврток)
брзо се распородале и картите, така да ништо :( штета кој знае за колку време пак ќе дојде Валенсија на овие простори
Реално малце фанови сме на Валенсија во МКД. Башка ретко кој може да иде да кај комшииве на Балканов за да гледа во живо и + сред недела ...
Ке има следен пат ако Валенсија влезе во Лига Европа оваа година .;)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
би требало да се избори место за у ЛЕ (y)
ама ситуацијава не е како што сакаме ние ...

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Реално малце фанови сме на Валенсија во МКД. Башка ретко кој може да иде да кај комшииве на Балканов за да гледа во живо и + сред недела ...
Ке има следен пат ако Валенсија влезе во Лига Европа оваа година .;)
https://www.facebook.com/ValenciaCFMacedonia

Овде не има повеќе од 3-ца :D[DOUBLEPOST=1394618497][/DOUBLEPOST]

Bring him home! :)
Таман на местото на Жонас. Плус би го подучувал Алкасер, во кого од пред неколку години видов млада верзија на Виља. :)

Последно уредено:
Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
уфффф, колку би било добро Виља пак да го облече дресот на Валенсија!
Жонас сигурно си оди, 7ца ќе биде слободна :)
реално за Жонас нема место во оваа Валенсија, едноставо многу е себичен и ја успорува играта... Да не испадне дека плукам по Жонас, неговата себичност знаеше многу пати да донесе голови на Валенсија (како лани против ПСЖ) и многу сум му благодарен за тоа што го направи за Валенсија, иако дојде како анонимус и за само 1.2 мил.
Сега го спомнуваат Зарате од Велес Сарсфилд имал клаузула во договорот дека може да го напушти клубот за само 1.5€ мил. :)
ќе видиме за трансфер политиката ќе одлучува новиот газда, ама Виља едноставно неможе да се одбие (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom