Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Што ќејф ми се напрае, аххх. Не за друго, заради тоа педерчето Гатузо. Нека го сиса му ебем племе циганско!

Што ќејф ми се напрае, аххх. Не за друго, заради тоа педерчето Гатузо. Нека го сиса му ебем племе циганско!

Подегенска фаца од Гатузо здравје ... заслужува едно 5 утакмици казна минимум

Момци, гледам ве нема многу....како и да е....срцево ми се исполни што победивте.....!!!одвратни ми се тие Милан...се надевам дека и во премиер ќе им го земете местото и на Челзи....па да се сретнеме ние со Торес наш во Европа Лига наредна сезона.....П.С. Крауч е играчот :))))

фатив на кладба за вас дечки :vozbud: сега баш сакам со барса да падант и да ја ебат барса оти нај копиљачки помина вчера :baeh:

se nadevam maski ke mu izigrate :)
i onaka mu e nogu do tuka sto dojdoa,za natamu nema sto da baraat :)

se nadevam maski ke mu izigrate :)
i onaka mu e nogu do tuka sto dojdoa,za natamu nema sto da baraat :)

Ах Гоче никако да ти дојде паметот :) :smir:

Иначе очекувам две супер утакмици со голови и подобриот да се пласира во 1/2 финале.

Не е можно шо се се испромашија Дефо и Павличенко

Не е можно шо се се испромашија Дефо и Павличенко

Не да се немало среќа...
2 пречки и 1 статива + 15 топки што поминаа покрај статива + Дефо две 100% шанси не искористи од петерец

Зошто бе толку неактивен фан клубов? Ниеден навивач нема? :icon_lol: Сега претстои интересно лето за Спарс, да видиме како ќе го средат тимот. Веќе пристигнаа Сигурдсон и Вертонген. Модрич најверојатно во Реал. Ван дер варт мислам дека ќе лета а и би бил добар потег. Со парите од Модрич да можат да земат некој како Мутињо на пример и еве да се исценкаат за Лорис, плус газдата ќе се спружи 10тина милки и за Адебајор кој е пред трансфер и ќе имаат ок тим.

Инаку како за информација, Штефен Фројнд ќе му биде помошник на Боаш, Фројнд беше селектор на младите репрезентации на Германија до 16-17 години
--- надополнето: 13 јули 2012 во 23:23 ---
Ван дер варт мислам дека ќе лета а и би бил добар потег.

Ќе остане, а доколку замине некогаш тоа ќе биде во Хамбург.

Инаку како за информација, Штефен Фројнд ќе му биде помошник на Боаш, Фројнд беше селектор на младите репрезентации на Германија до 16-17 години
--- надополнето: 13 јули 2012 во 23:23 ---

Ќе остане, а доколку замине некогаш тоа ќе биде во Хамбург.
Е па и јас за таму мислaм. Летово да бега. Сепак можеби планира АВБ да игра со Паркер,ВДВ и Сигурдсон во средина со тоа што ВДВ ќе ја земи позицијата на Модрич. Инаку тешко да остани. На Спарс им требаат пари а позицијата на ВДБ е зафатена така да можат да го шитнат дури вреди пошто има 29 години

Најверојатно ке го земат Адебајор за 6М фунти.:eek::eek:
Тотенхем одсекогаш земале супер играчи за мали пари.. Исто беше и со Ван Дер Варт пред 2 години,го земаа за 8М фунти..

Адебајор за 6, Вертонген за 9, Сигурдсон за 9. Добри трансфери засега. Да можат уште Лорис за едно 14-15 и замена за Модрич за 20тина има топ тим да имаат. Се ме влечи дека по Мутињо можат да тргнат поради врската со АВБ.
-----------------------------Лорис---------------------------------
Волкер------Довсон/Кабул-----Вертонген--------Екото
------------------------Мутињо-----Паркер--------------------
-----------Ленон---------Сигурдсон----------Бејл-----------
----------------------------Адебајор---------------------------

Добар тим би имале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom