Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова го потенцирам од мојот почетен коментар на темава, затоа што сега, по месец дена од отворањето на фан клубов, тоа се докажува.
Честитки за Тотенхем. Рамос е тренер со ѕвезда за трофеи.
Оваа сезона Тотенхем сигурно ќе биде меѓу првите 5 екипи во Премиер Лига.Со Бентли,Модрич,Дос Сантос и Гомес(ептен добар голман),ќе бидат незгодни за секого...
Јас мислам дека ќе завршат четврти! Пред лузерпул.
Колку ги има само стручњаци на форумов.:pos2::pos2::pos2:Многу добра екипа направи Рамос, очекувам меѓу првите 5 да бидат.
Мор да тепа утре Тотемхем ако не тренерот ке си оди според мене 100%. Утакмица плаце за Сингкл во кладилница 1.90 коефициент .Топ:helou::helou:
Колку ги има само стручњаци на форумов.:pos2::pos2::pos2:
Тренерот си отиде веќе, само незнам утре кој ќе ги води.
Сеа ке би требало да биде поинтересно конечно рамос отиде...Да го видиме Редкнап као ке му тргне:smir:Со Среќа редкнап
Како бе да не ве цитирам кога ке напишете:Ај пошто си ме цитирал, а уствари не знајш шо си цитирал...
Мојот пост е од периодот кога Тотенхем го зеде Лига Купот со Челзи. Да потсетам, тогаш немаше ништо од растурање на убиственото дуо Кин-Бербатов, кое Бенитез и особено Фергусон, го растурија и тоа на начинот на кој се жалеа дека се врбувани нивни играчи, (За Кики Куроналдо бе беше, како не ти текнува?!) на што всушност и се жалеше Леви. Павличенко, кој привикнувајќи се на екстранапорната Премиер Лига се повреди, и Дарен Бент се далку од пристојни замени.
Гомес е добро решение за голман. Тоа уште го мислам.
За Дос Сантос се плашев и уште се плашам да не го изгорат бидејќи е доста млад и доаѓа од друга земја, а ПЛ е многу тешка, инаку е добар играч.
За Модрич реков дека има шанса да се покажи, но иста таква шанса има и да биди „нов Сергеј Ребров“ за Спарс.
Вудгејт е промашување според мене, Чорлука го зедоа „на ветар“ на крајот на преодниот рок, по се изгледа не баш планирано.
Бентли исто така е излишен, особено за прите кои се платија за него.
И да, уште мислам дека Рамос е добар тренер кој очигледно се изгуби во хаосот наречен Премиер Лига.
Со среќа нека му е на Реднап.
Како бе да не ве цитирам кога ке напишете:
Тотенхем СИГУРНО ке биде во првите пет сезонава.
Значи не можеби, туку сигурно. Косата ми се крева кога ке прочитам нешто, мн играње фудбал менаџер не е на арно. Ѕирни на почеток на темава кога некој спомна дека чим Рамос му земал бод на Ферги значи е светски трењер. Абе очај, ама очај до бесконечност. Туку ај шо се замарам ја со стручњаци.![]()