Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Ти не беше за Барса? :pos: Или ЈуБе?

брат не сакам да се расправам со тебе фино лепо си навивам за јуве барса и тотенхем не смеам ?? да навивам како што прочита дека нема мн навивачи на тотенхем ме пишам :smir:

^ Па стави го и Тотенхем во потпис и побрзо бирај некој од германско и француско за да комплетираме топ петка. :wink:

^ Па стави го и Тотенхем во потпис и побрзо бирај некој од германско и француско за да комплетираме топ петка. :wink:
:pos::pos: од германско за никој не сум а од француско сум за монако:smir:

Ни ја не сфаќам како може вака за 10 тима одеднаш, ако играат овие тимови еден меѓу друг некој ден што правиме? :/

Ни ја не сфаќам како може вака за 10 тима одеднаш, ако играат овие тимови еден меѓу друг некој ден што правиме? :/

Нели не е лесно првично да си фан на Јувентус? :)

Замисли ти да беше во негова ситуација... :pos:

Ќе навива да биде нерешено.

кој ке победи победи

--- надополнето ---

хехехе сепак уште еднаш прашувам не смеам да бидам фан на повеке тима од различни држави ?

Абе не дека не смееш фала Богу али смешно е. Ко Филе, за 15 тима навива па на кој му тргне за тој. Не е во тоа финтата да си фан али секој со своето.

Абе не дека не смееш фала Богу али смешно е. Ко Филе, за 15 тима навива па на кој му тргне за тој. Не е во тоа финтата да си фан али секој со своето.
хехехе се разбираме али еве сите знаете јуве не му оди барса му оди монако не му оди тотенхем така така за тимој од кој навивам од мал така да :smir:

хехехе се разбираме али еве сите знаете јуве не му оди барса му оди монако не му оди тотенхем така така за тимој од кој навивам од мал така да :smir:

Абе слушам на Порто му тргнало оваа сезона, башка добар тим е вака за во потпис. :wink:

Стануваат се подобри и подобри, најмногу ги симпатизирам од англискиве тимови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom