D-r-ot
од поликлиника
еве јас сум ама не знам за други инаце јас не пишам за тот од разбиливи причини дека незнам дал има други
Ти не беше за Барса?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве јас сум ама не знам за други инаце јас не пишам за тот од разбиливи причини дека незнам дал има други
Ти не беше за Барса?Или ЈуБе?
^ Па стави го и Тотенхем во потпис и побрзо бирај некој од германско и француско за да комплетираме топ петка. :wink:
^ Па стави го и Тотенхем во потпис и побрзо бирај некој од германско и француско за да комплетираме топ петка. :wink:
Ни ја не сфаќам како може вака за 10 тима одеднаш, ако играат овие тимови еден меѓу друг некој ден што правиме? :/
Ни ја не сфаќам како може вака за 10 тима одеднаш, ако играат овие тимови еден меѓу друг некој ден што правиме? :/
Ќе навива да биде нерешено.
хехехе се разбираме али еве сите знаете јуве не му оди барса му оди монако не му оди тотенхем така така за тимој од кој навивам од мал така да :smir:Абе не дека не смееш фала Богу али смешно е. Ко Филе, за 15 тима навива па на кој му тргне за тој. Не е во тоа финтата да си фан али секој со своето.
хехехе се разбираме али еве сите знаете јуве не му оди барса му оди монако не му оди тотенхем така така за тимој од кој навивам од мал така да :smir:
Абе слушам на Порто му тргнало оваа сезона, башка добар тим е вака за во потпис. :wink: