Near
Рандом лик од соседството
Мора сеа со вија тим 2 лига да влезиме...............па натаки лесна ќе биде.......ама треба и повеќе публика да се собираме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера па јас го разбрав Мики дека денеска со Славија требало да играјме![]()
kew vidme koj ke bide podobar i kozuf ima ambicii za ekspresno vrakanje vo vtora liga pozzdrav do lozari od mene popaj fantomi gevgelija
најсилна ке биди изгледа ова лига од регионите покрај вас изгледа јаки ке бидат и неготинците
Главна битка за првото место во нашиов регион ќе се води со Кожув не сомнено :helou: поздрав и до тебе од Кавадарци и Лозари се гледаме во септември во Кавадарци:helou:
БТВ.Денеска Тиквеш во премиерната утакмица пријателска одиграна во Кавадарци против Вардар Неготино победи со 2-1 со головите на Горанчо Стојановски-Шефето и Гоце Милев:smir:
За нив сеуште не се знае дали ќе се натпреваруваат.
Ја би рекол дека Превалец е најголем фаворит за прво место . . .
Сакаш да се кладиме дека ние имаме најдобра екипа и сме главни фаворити![]()
Хех ...знам дека имате нов и јак спонзор.
Превалец се играчки најквалитетни. Го собраа најдоброто од Борец кој се распадна сезонава, Тодоровски(лев бек) играше за Металург(до минатата сезона) а пред тоа за Башкими + екипата од минатата година + Рики од Миравци што играше до минатата сезона.
Го имаат најдоброто(85%) од фудбалерите со кои располага Велес, може само финански не се толку моќни колку Тиквеш ама играчки гарантирам.
П.С Кладба по шо ?![]()
Пријателе Превалец лани се мачеше со нас последната утакмица кај нас на градски кога му требаа поени за прво место, па шо останало сега со новите засиливања, плус искуството со кое се здобија дечките шо лани играа трета лига, башка и општината стои зад клубот, па не би требало да има финансиски проблеми.
И зар имаше нешто дебро у Борец лани, последни у трета лига :лол:
Се на се, јас мислам дека ќе си го пецниме Превалец ;-)