Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Имате ли добри засилувања? Играте пријателски?

Имиња накнадно ќе се објават овие денови има нешто али уште не е официјално и за тоа не се збори на големо има големи амбиции клубот за во иднина и се планира експресно враќање на клубот на старите патеки каде и што му е местото.:salut:

море тугедер лозари преѓеска сакав да му пишам на воа братчето
„Не знам јас таму, тугедер лозари, он има секакви информации, ќе ти каже“ .. џоа сум знаел о пичку си зец

море тугедер лозари преѓеска сакав да му пишам на воа братчето
„Не знам јас таму, тугедер лозари, он има секакви информации, ќе ти каже“ .. џоа сум знаел о пичку си зец

Коа братче бе чичо не те разбирам ништо со сакаш да кажиш де појасни убаво :helou:

Море чичо воа братчето нели праша засилувања.... и јас сакав да му напишам, не знам јас таму тугедер лозари ќе ти каже он ваљда знае :smir:

Море чичо воа братчето нели праша засилувања.... и јас сакав да му напишам, не знам јас таму тугедер лозари ќе ти каже он ваљда знае :smir:

Хај даа се разбраме сеа некако Деан Смилевски голманот ќе играе фиксно тука е и Шефето тренира али не е сигурен уште Сашко Димов Жицата и он е у комбинација плус Тони Гацев ќе почне активно да тренира и играе така да екипата ќе биде ногу силна барем така се најавува.
БТВ.На 14 август играат пријателска со Славија од Тетово иначе третолигаш синоќа ми кажа еден другар од Тетово а пред оваа утакмица најверојатно ќе се играат и други пријателски:helou:

Хај даа се разбраме сеа некако Деан Смилевски голманот ќе играе фиксно тука е и Шефето тренира али не е сигурен уште Сашко Димов Жицата и он е у комбинација плус Тони Гацев ќе почне активно да тренира и играе така да екипата ќе биде ногу силна барем така се најавува.
БТВ.На 14 август играат пријателска со Славија од Тетово иначе третолигаш синоќа ми кажа еден другар од Тетово а пред оваа утакмица најверојатно ќе се играат и други пријателски:helou:
Море сеа и два тима иаме а?
Едниот е ГФК-Тиквеш и Тиквеш Национал?
Ја така слушнав на ТВ дека се чекало дали сака Тиквеш национал заедно да бидат двата тима под едно име.Мислам се разбираме.:vozbud:

Mislis Slavija os Skopje potocno od Przino. Kaj ke se igra utakmicata???

Сашко Димов познат како Жицата и Тони Прескакулев Кизо се нови играчи на Тиквеш за следната сезона тие само го надополнуат списокот на предходните играчи што дојдоа како Стојановски Горанчо Шефете Деан Смилевски Гоце Милев Тони Гацев Даниел Петровиќ и др со ваквио потег само се докажува дека главна цел на Фк Тиквеш е експресен влез во втора лига:helou:

Сашко Димов познат како Жицата и Тони Прескакулев Кизо се нови играчи на Тиквеш за следната сезона тие само го надополнуат списокот на предходните играчи што дојдоа како Стојановски Горанчо Шефете Деан Смилевски Гоце Милев Тони Гацев Даниел Петровиќ и др со ваквио потег само се докажува дека главна цел на Фк Тиквеш е експресен влез во втора лига:helou:
Toj e toj so piskavoto glasce:):)
Bas e dzver:)

Toj e toj so piskavoto glasce:):)
Bas e dzver:)

Тој е :) играше во Вардар едно време пред времето на Брага и компанија од Бразил да пристигнат во Вардар добар е Жицата пред се искусен играч кој и те како ќе ни помогне:smir::helou:

Тој е :) играше во Вардар едно време пред времето на Брага и компанија од Бразил да пристигнат во Вардар добар е Жицата пред се искусен играч кој и те како ќе ни помогне:smir::helou:
Dobar e i iskusen. Posle vardar igrase vo Rabotnicki pa vo przinska Slavija:). Edvaj go spasuvame koga izbi frka so Skendija Aracinovo:):).
Inace da ne znaes koga igraat Slavija i Tikves i kade???

Dobar e i iskusen. Posle vardar igrase vo Rabotnicki pa vo przinska Slavija:). Edvaj go spasuvame koga izbi frka so Skendija Aracinovo:):).
Inace da ne znaes koga igraat Slavija i Tikves i kade???

Шо сторил во Арачиново :) Ја го знам дека е улав тип не мисле два пати :tv:

Шо сторил во Арачиново :) Ја го знам дека е улав тип не мисле два пати :tv:
Ne u aracinovo be, tamu im nema spas ke pijat kursumi zboram za u przino. Tie od aracinovo igraa grubo i sopnaa eden i sasko im se pusti a nie mu pomagavme i go jadea sponite:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom