Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе што к.. се дешава со Јакимовски...нели се работеше за одличен играч нели требаше да заигра уште пред 2 кола?што к.. праа со тој ебан сертифукат:tapp:

^ Мачкање очи беше тоа изгледа, за да не биде дека само заминале играчи. Тој којзнае дали е уште овде, може и си се вратил у Ференцварош. Чисто сумњам дека за сертификатот беше “проблемот“.

Никола Јакимовски утре ќе игра како што добив информација :helou:

Малце надвор од темата градското дерби..Повеќе од потребен ни е ваков играч http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=881bd119-1c92-4b17-873e-3b533f5e7eac&ln=3&typeBack=default со двајца Клечки ДАР-МАР ќе праемо хахах....А и коментаторов не е нормален хахахаха...
коментаторов скроз отка4и мислиш охрид игра лига шампиони!

ja neznaem kade misli da pobeduva teteks so SHKENDI u trevata na stadion ! ballistet ZAKOOOOOOOOON !

ja neznaem kade misli da pobeduva teteks so SHKENDI u trevata na stadion ! ballistet ZAKOOOOOOOOON !
:pos2::pos2::pos2::pos2: Има трева У стадионот бе??? :pos2:

Незнаем дали да се смеем или да плачем на вакви инцести.
Абе дан имате нешто плакате низ градов, не сум приметил, за да доаѓате на форумов и да јадете само гомна? Фаноој на шчендија а прв пост им е у фан клуб: ТЕТЕКС.

:pos2::pos2::pos2::pos2: Има трева У стадионот бе??? :pos2:

Незнаем дали да се смеем или да плачем на вакви инцести.
Абе дан имате нешто плакате низ градов, не сум приметил, за да доаѓате на форумов и да јадете само гомна? Фаноој на шчендија а прв пост им е у фан клуб: ТЕТЕКС.
pa da ne sakash da igrash fudbal na betonot u sporcki ? fudbal na treva se igra bee o ti neznaesh izlgeda da te uchim i toa

^Aбе ти дечко зошто мораш да го прљаш овој фан клуб...Иди научи да пишуваш и да збориш вратисе во 1 одделение и почни нов живот :helou:

--- надополнето ---

Овој Клечкаровски од Охирд му е брат на Николче мислам?
Незнам треба да се распрашамо и да го земемо овде :)

со вакви како овја погоре ли ќе се разберемо?за нив само мотиката и нека копа за тоа само ги бидува.

со вакви како овја погоре ли ќе се разберемо?за нив само мотиката и нека копа за тоа само ги бидува.
Koj be da kupova motika ?! shto ti e be OOOOooo ja ti praem zborovi za fudbal utre koga kje se ve pobedime OOOOO FORZA SHKENDIIIIIIII a ti treba da kupish na brzi patiki za da begash od stadionot OOOOO FORZAAAA OOOOO

Koj be da kupova motika ?! shto ti e be OOOOooo ja ti praem zborovi za fudbal utre koga kje se ve pobedime OOOOO FORZA SHKENDIIIIIIII a ti treba da kupish na brzi patiki za da begash od stadionot OOOOO FORZAAAA OOOOO
ооооооо кој ти ре4е да купиш мотика ја ќе ти купим ти само треба да копаш оооооооооо:baeh::vozbud::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom