Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
vasa e pesnava i ako moze da mi kazete ritamov civ e mn mi e poznat
Песнава е позајмена од Кумани Куманово само за утакмицава!:) а ритамот е од една странска песна...не ми текнуе сеа како се викаше...

Ајде браќа мора победа се со овие на кои неќам ни името да им го спомнам, имам некои здравствени проблеми, ако се е во ред до тогаш идам да ве подржам у Тетово иначе и заради тоа го пропуштам гостувањето во Романија :( инаку немам никакви обврски :(

Ајде браќа мора победа се со овие на кои неќам ни името да им го спомнам, имам некои здравствени проблеми, ако се е во ред до тогаш идам да ве подржам у Тетово иначе и заради тоа го пропуштам гостувањето во Романија :( инаку немам никакви обврски :(
И ние се надеваме на победа со шкендија Инаку брат побрзо да оздравиш и како наши браќа добредојдени сте во Недела ;)

Ка што ми кажаја Брацо им ветил 300 евра премија ако ги тепаа шкендија. Е сега колку е точно незнам.

^ Едни викаа премија ќе им дада ако извада нешто други пак викаат дека веќе е познат резултатот...Искрено незнам на кому да веруем финансискава ситуација не ни е кристална како што свите знаа и еве 1 причина за да ја купа...Иначе 1 недела играчиве не тренирале што е голем хендикеп...А Ферхан Хасани- Буба ќе игра све се тоа само заебанције пред утакмица а тоа го знаа и од Тетекс....Па...ајде ТЕТЕКС СО ТЕБЕ СМО НАЈВЕРНИТЕ !!!!

^ Едни викаа премија ќе им дада ако извада нешто други пак викаат дека веќе е познат резултатот...Искрено незнам на кому да веруем финансискава ситуација не ни е кристална како што свите знаа и еве 1 причина за да ја купа...Иначе 1 недела играчиве не тренирале што е голем хендикеп...А Ферхан Хасани- Буба ќе игра све се тоа само заебанције пред утакмица а тоа го знаа и од Тетекс....Па...ајде ТЕТЕКС СО ТЕБЕ СМО НАЈВЕРНИТЕ !!!!

Slusaj , deneska zboruvav so trenerot na Shkendija Katip Osmani i mi kazaa deka mnogu tesko deka ke igra Buba , :S toa e ..

сега про4итав пост на македонско фудбалско првенство дека утакмицава ќе се игра без публика.знае некој нешто за ова или пак е некоја дезинформација.

^ Абе дали знаете дека денеска е 1-ви Април и дека преку кур ни го донесоа со тоа дезинформациите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom