Крај на мечот уште пред 5 минути,Тетекс - Шкендија 1-0 со голот на Захареиевски од пенал! За некакви инциденти ке видиме што ке кажат Војводите!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и мене тоа ме изненади слаба пиротехника а кореографија мислам и немаше...Браво браво,на крај и се степаа некои ама не знам кои,можит ќе беа од таборот на Шкендија.
Инаку мала бројка слабо со бакљи,димни и др ама навивањето топ.
Епа неможе некој што пее на секоја десета утакмица на секои 5 години, на стадион да надгласа некој што е редовен на трибини. Се знае кога се јаки они, да падне Шкендија ќе бојкотираат пак, како и во изминативе 16 години од нивното 18 годишно "постоење"Честито Тетекс : ))) , интересна утакмица - ја пратев преку стримот , иначе шо се попали тој Зендели на крајот нешо :pos2:
Ова таканречениве навивачи на Шкендија - гласни беа кога пцујат само .. ТИШИНААААА !!!!!!! :icon_mrgr
Не го заборавај и Турски Копиљи тоа им е омиленоАко шкендија под навивање сфаќаат само навреди и пцуење, негде многу ја утнале работата! Се што можеше да се чуе беше: каурски пички, тоше..нз што, вештачка нација, судија пичка ти матер......
ОВА Е ДЕН ЗА ПАМЕТЕЊЕ ЗА ПАМЕТЕЊЕ !!!!!! НАПРЕД ТЕТЕКС СЕГА ОСТАНУЕ И пелистер како шкендија ДА ГИ РЕШИМО КА РАВЕНКА СО 1 НЕПОЗНАТАХОХОХОХОХОХООООО..... ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИИИ ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИИИ АЛЕЕ АЛЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ О АЛЕ О АЛЕ ООООООООООО.....
А сега може и ќе потпише Генц-Војвода за нив....ФК Тетекс
ФК Тетекс 1 - 0 ПК Шкендија, со пеналот на Срѓан Захариевски во 3-та минута. Денеска, се виде колку е професионална управата на ПК Шкендија, со тоа што го нападна фудбалерот на ФК Тетекс, Генц Исени. И покрај овој дивјачки чин од страна на КАЧАЦИТЕ, ФК Тетекс докажа и покажа кој владее во ТЕТОВО!пред 17 минути
Еве шо бил инцидентот кога заврши уткмицата ...
А сега може и ќе потпише Генц-Војвода за нив....