Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
3-1..

Има ли некој линк за гледање??

Честито Тетекс победа.

Браво бе момци, нека обелат образ малку!

Браво момци, ГОРДОСТ НА МАКЕДОНИЈА !

Епа ајде момци честито победа, одлично навивавте денес, и многу закон воџа имате:vozbud:

Епа ајде момци честито победа, одлично навивавте денес, и многу закон воџа имате:vozbud:
Навивањето не беше најдобро бидејки не пееја сите,многу пати и воџата ги опомена да не доаѓаат ако не им се пее:toe:!!Иначе заслужена победа на Тетекс и сега во 3 коло се надевам повторно на успех!!

Иначе, Искра - Елфсборг е 0-0 на полувреме.

Одлична игра на Тетекс!!!Заслужено оди понатаму!
Иначе пријатно ме изненадија Пеев и Захариевски со нивната офанзивна игра:toe:
Што беше бе работава со тој воѓата кога почна нешто да се дере демек кој не пее нека седи дома??Па неможеш ти нон-стоп на таа горештина да пееш:nesum:

Честито победа.
Подобра игра на Тетекс, во второ полувреме малку повлечено, имаа 2-3 супер контри ама ништо од тоа.
Навивање на Војводи во прво полувреме добро, во второ слабо, со право се дереше воџата ваш;)
Исто и супер навивање имавте во продолжението од 6 минути:uvo:

НАПРЕД ТЕТЕКСССССС

ТЕТЕКС ШАМПИОН

Анализа и коментар покасно да одморим малку

Што беше бе работава со тој воѓата кога почна нешто да се дере демек кој не пее нека седи дома??Па неможеш ти нон-стоп на таа горештина да пееш:nesum:
Абе работата е што за разлика од други утакмици беше сварно потивко, људите ко да сакаа да гледаат фудбал пензионерски... ама се среди после....:)
Иначе сеа само што дојдов од стадион, дома, у тетово уште има славје, јас се повлеков порано иначе треба да заглавим до сабајле! Билансот од тетово е 3 автосбуса сите претовар и многу људи со коли дојдени! очекуев нешто да има комити, сама дојдоа само 4-5 деца да се измешаат со нас! неутралната поблика ко да не беше таму! ние викаме станете македонци - тие никаква реакција :) после 2-3 пута станааа!
Утакмицата беше доста интересна, имавме многу шанси, можевмо да ги остаемо на место! тија беа дрва! само дресојте нивни ми се свиѓаја :)! жика и мики празни голој промашија, најважно Тетекс пишува нова страна во клубската историја :)

ПОРАДОСЕН МИСЛИМ НЕ СУМ БИЛ ДО СЕА:vozbud:
ПОСЕБНО ЦЕЛА ТРИБИНА КЈ ПЕЕШЕ
после и ја ќе кажем коментар за утакмцива неможем сеа возбуден сум :)

Слаба бројка Војводи.
И ние игравме пред 2 години куп на уефа, ама мислам дека се сеќавате колку бевме, исто и тогаш беше лето, само шо разликата во далечина од тетово-скопје, со битола-скопје е ГОЛЕМА :) :) :)
28vq42t.jpg

hsjew8.jpg

2po9phs.jpg

2iay98n.jpg

wrnk2q.jpg

7283tg.jpg

wlreva.jpg

23j4fgp.jpg

1fkak8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom